Denisa Manelista, primele SPERANŢE. Dosarul medical al cântăreţei a ajuns la două clinici din CUBA

Denisa Manelista se lupta cu o boala nemiloasa, iar de cateva luni sta numai prin spitale si urmeaza tratamente prescrise de medici.

29 mai 2017, 17:45
Denisa Manelista, primele SPERANŢE. Dosarul medical al cântăreţei a ajuns la două clinici din CUBA

Denisa Manelista e internata intr-un spital din Capitala. A fost in coma, a avut stari de inconstienta, insa lupta in continuare si spera ca se va vindeca.

Anamaria Prodan s-a oferit sa o duca in Cuba, pentru trei zile, pe banii ei, la un centru de vindecare de astfel de boli incurabile. Desi initial, familia nu a parut tocmai interesata, lucrurile s-au schimbat radical. Mama artistei, iubitul si cei apropiati ar face orice ca sa o vada pe Denisa bine, sa se vindece si sa scape de cumplita boala. Mai mult, si Leo Iorga a luat legatura cu familia Denisei si a vorbit cu un specialist din Cuba, unde a fost si el ca sa se trateze de cancer.

Intervenţie de urgenţă a medicilor acum câteva ore! Ce se întâmplă cu Denisa Răducu. „Rugati-vă pentru mine”

„Leo Iorga a fost contactat de cineva din familia Denisei. El le-a furnizat informatii despre clinica din Cuba, unde si-a facut si el tratamente impotriva cancerului. Mai mult, Leo a pus familia Denisei in legatura cu un reprezentant al clinicii. Anamaria Prodan a luat si ea legatura cu altcineva pentru spitalizarea Denisei in Cuba, dar dupa ce a luat legatura cu Leo Iorga. Momentan, dosarul Denisei, cu analize, se afla la doua centre din Cuba”, sustin apropiatii artistei pentru WOWbiz.ro.

Ultimele veşti despre Denisa Manelista sunt dramatice: „…Nu are nicio şansă”

Leo Iorga, si el diagnosticat cu o forma agresiva de cancer, s-a tratat in Cuba. Costurile insa au fost foarte ridicate: „M-am intors din Cuba, am fost la o clinica din Havana, unde mi-am facut controale amanuntite si un vaccin care distruge celulele canceroase. Am stat doua saptamani. Ma simt bine, nu pot sa spun ca nu. Iau tratament 6 luni, asa cum mi-au recomandat medicii. Pe langa asta, mai consum niste ceaiuri naturale. Pe mine m-a costat in jur de 20.000 de euro, cu transport si tratament pe sase luni, toata povestea cu Cuba”.