DENISA MANELISTA, transformare şocantă. Primele imagini cu Denisa Răducu la spital. Abia dacă îşi mai recunoaşte rudele

Spynews.ro a publicat primele imagini cu cântăreaţa Denisa Răducu, cunoscută în lumea muzicală sub numele Denisa Manelista, după ce a ajuns în stare critică la spital!

22 mai 2017, 07:04

DENISA MANELISTA, artista de doar 27 de ani, trece prin momente cumplite! Diagnosticată cu o boală nemiloasă, Denisa este de câteva zile internată într-un spital din Bucureşt, iar starea ei este critică! Paparazzii spynews.ro au obţinut, în exclusivitate, primele imagini cu artista după ce a ajuns pe mâinile medicilor, iar Denisa Răducu este de nerecunoscut! Mult mai slabă, palidă şi părăsită de puteri, Denisa este transportată de cadrele medicale cu un cărucior atunci când părăseşte salonul pentru investigaţii medicale sau pentru a i se administra tratamentul complex.

Citeşte şi  Ambulanţa, chemată de urgenţă acasă la Denisa Manelista. Mama cântăreţei, surprinsă în timp ce plânge pe balconul apartamentului

În imaginile surprinse de paparazzii, cântăreaţa Denisa este în cărucior, învelită cu o pătură, chipul angelic cu care te cucerea la prima privire este livid, durerea şi tristeţea i se citesc pe chip.

Citeşte şi ANUNŢ ŞOC. DENISA MANELISTA ar fi suferit o intervenţie chirurgicală. Ficatul artistei ar fi cedat

Familia şi apropiaţii cântăreţei sunt distruşi! Nu rezistă să o vadă pe fata tânără şi plină de viaţă până mai ieri cum se topeşte pe picioare! Potrivit apropiaţilor, aceasta are momente de inconştienţă, în care nu recunoaşte nici rudele apriopiate, şi comunică foarte greu. „Acest copil este bolnav. Nu pot să stau să mă bucur de nimic când ştiu de toate acestea“, a spus Minodora la Kanal D, cu ochi în lacrimi, despre Denisa Manelista. 

Denisa Manelista, găsită inconştientă de mama sa. Alertă de gradul 0 în familia artistei