Denisa Manelista trece prin momente grele. Mesaje emoţionante pe Facebook: „Te rugăm, ai grijă de ea! Amin!”

Denisa Manelista este grav bolnavă. Deși inițial se credea că nu este altceva decât un zvon, se pare că, într-adevăr, tânăra de doar 27 de ani suferă de o boală cumplită. Familia cântăreței a vorbit despre momentele dificile prin care trece Denisa.

30 apr. 2017, 06:08

Denisa Manelista trece prin momente grele. Adi de la Vâlcea este unul dintre colegii de breaslă ai Denisei Manelista. După ce a aflat că tânăra de doar 27 de ani trece prin momente cumplite din cauza bolii, el a scris pe contul de Facebook un mesaj emoționant. Iată care sunt cuvintele lui, scrise pe contul de pe Facebook. 

”Fata asta nu a greşit cu nimic. Nu a fumat, nu a băut, nu s-a drogat. La doar 27 de ani, de ce Doamne Iisuse Hristoase, tu care ai făcut minuni mari şi înca faci, tu care ai înviat din morti, Doamne, te rugăm frumos să îţi întinzi mâna bună peste colega noastră, Denisa Raducu. Ai milă de ea! Noi ştim că acolo unde doctorii nu mai pot face nimic, Tu poţi. Te rugăm din suflet să o faci bine, să nu o laşi, este tânără şi are toata viaţa înainte. Te rugăm, ai grijă de ea! Amin”, a scris Adi de la Vâlcea pe contul lui de pe rețeaua de socializare.

Denisa Manelista este grav bolnavă, iar fanii sunt mai îngrijorați ca niciodată, mai ales că artista lor preferată se află țintuită pe un pat rece de spital. Deși vestea a căzut ca un cutremur peste ei, se pare că primele semne ale bolii erau evidente.   

Internată pentru o săptămână într-un spital din Capitală, Denisa Manelista a fost supusă, zilele trecute, unei intervenții medicale de urgență, menită să îi salveze viața. Pentru că, spun sursele noastre, frumoasa cântăreață a avut nevoie de o puncție pentru a-i fi scos lichidul din zona ficatului, cantitatea lichidului eliminat astfel fiind una uriașă.

Mai mult decât atât, ne-au spus sursele noastre, Denisa nu este la prima intervenție de acest fel, ea fiind supusă mai multor asemenea puncții, medicii făcând eforturi disperate pentru a o salva din ghearele cumplitei boli de care suferă.
De altfel, acum câteva zile, când au vorbit ultima oară cu ea, apropiații vedetei muzicii de petrecere au avut parte de un șoc, de o rugăminte care ar face pe oricine să plângă. ”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere. 
Unul din angajatii spitalului insa a dezvaluitca starea artistei este una delicate. “Denisa Manelista a fost internata cateva zile, medicii au externat-o miercuri, pentru ca nu mai aveau ce sa ii faca din punct de vedere medical. Ceea ce se stie este ca este grav”, a spus unul din angajatii de la Sfantul Ioan.