Motivul INCREDIBIL pentru care s-a îmbolnăvit DENISA MANELISTA. „A avut un şoc atunci când…”

Denisa Manelista are probleme grave de sanatate, care au izbucnit, conform unor apropiati ai cantaretei, dupa un soc suferit de aceasta cand a vazut ca-i lipsesc 80.000 de euro din cont, bani sustrasi de impresarul Liviu Dovleac.

07 iun. 2017, 05:42
Motivul INCREDIBIL pentru care s-a îmbolnăvit DENISA MANELISTA. „A avut un şoc atunci când…”

Denisa Manelista a avut un soc atunci cand a vazut ca ii lipsesc 80.000 de euro din cont, bani sustrasi de impresarul ei, a declarat jurnalistul Madalin Pribu, care sustine ca a obtinut informatia dupa ce a vorbit cu cativa oameni din Stefanesti.

Denisa Manelista, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru toţi cei care o iubesc

„Aceste informatii mi-au fost date mie de niste apropiati din Stefanesti. Nu pot sa le dau numele. Intr-adevar, a avut un soc, a sesizat lipsa a 80.000 de euro din cont. Acel soc putea sa declanseze anumite afectiuni. Prietenii vehiculeaza faptul cu impresarul ei, Dovleac, si-ar fi cumparat un apartament cu banii aia. Acel soc i-ar fi provocat boala. Nu am acces la conturile ei. E clar ca a avut un inceput de boala. Mai este o informatie. Se vehiculeaza o relatie apropiata intre cei doi, de simpatie. Stiu ca sunt veri primari. Disparitia celor 80.000 de euro sa se suprapuna peste aceasta simpatie reciproca. Toata lumea a vazut o legatura intre ei”, a declarat jurnalistul la o emisiune tv.

Denisa Manelista a cedat PSIHIC. Motivul pentru care plânge NON STOP

Nicolae Guta este de partea impresarului Denisei Manelista. Interpretul nu crede ca Liviu Dovleac ar fi in stare sa ii fure banii cantaretei.

„Intre ei exista un grad de rudenie. Sunt veri, poate chiar mai mult decat frati si ma indoiesc ca Liviu ar vrea ca starea ei de sanatate sa fie rea. Doamne fereste, nici nu pot sa gandesc ca ei ar avea o relatie amoroasa. Nu cred ca i-a luat banii. Ei au fost foarte apropiati. Eu nu stiu ce a declarat Florin Peste, nu stiu daca o suprasolicita. Ce sa mai zic de mine, de 25 de ani?”, a spus Nicolae Guta.

Florin Condurateanu a vorbit si el despre acest subiect: „Medicul gastroenterolog mi-a spus ca probabil a contactat virusul in copilarie. Necazul e acel carcinom hepatic. Mi-a spus specialistul ca singura solutie e transplantul de ficat”.