Denisa Răducu, între viaţă şi moarte. Medicii au resuscitat-o

Denisa Răducu trece prin momente grele după ce starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, iar acum este ținută în viață doar de dorința corprului ei de a învinge boala care o macină și de intervențiile medicilor.

03 iul. 2017, 06:23
Denisa Răducu, între viaţă şi moarte. Medicii au resuscitat-o

Denisa Manelista a avut o cădere mai gravă ca niciodată, medicii fiind cei care, după eforturi fără seamăn, au reușit să o resusciteze. Astfel, au dezvăluit cu lacrimi în ochi apropiați ai familiei cântăreței, pentru Spynews.ro, Denisei i-a cedat corpul și, pentru câteva minute, a fost în pragul dintre viață și moarte, medicii intervenind de urgență pentru a o resuscita și pentru a-i reporni inima. 
”Situația pare să fie mai gravă ca niciodată, este supravegheată non-stop. Toată familia se roagă continuu la Dumnezeu pentru minune, medicii însă sunt extrem de pesimiști cu privire la șansele ei, dar fac tot ce le stă în putință să o țină în viață, o hidratează și o hrănesc cum pot, mai ales că Denisa nu mai mănâncă deloc”, ne-a mai spus sursa citată.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.