HALUCINANT! Ce s-a întâmplat cu Denisia este de necrezut. „Ţi-am înviat fata!”. Ce a descoperit familia la mormânt

Un caz halucinant petrecut in comuna Maureni, din judetul Caras-Severin, a socat Romania. O femeie pe nume Denisia sustine ca fiica pe care si-a ingropat-o, cu amaraciune in suflet, ar fi inviat, dupa ce niste oameni de stiinta ar fi facut cateva experimente fara acordul familiei.

RomaniaTV.net
29 iul. 2017, 11:07
HALUCINANT! Ce s-a întâmplat cu Denisia este de necrezut. „Ţi-am înviat fata!”. Ce a descoperit familia la mormânt

Denisia a povestit la Acces Direct ca isi cauta fiica pierduta dupa ce, la cateva luni dupa ce micuta a murit si a fost inmormantata, sustine ca a primit un telefon in timpul careia o voce i-a spus ca i-a inviat fetita. Cazul a fost prezentat în emisiunea Acces Direct, moderată de Mirela Vaida.

„In data de 15 ianuarie, am mers cu ea la spital. Imi vomita, avea diareee si febra. Ni s-a spus ca trebuie sa stam internate… Noi nestiind, am stat internata cu ea, o saptamana. Si nu ne-a zis ca vezi ca, cu o zi inainte cu o zi am externat un copil cu rujeola… Si am ramas internata cu ea… (…). A luat tifon din ala, a pus ser, aia mica nu statea, a inceput sa planga, chiar s-a jucat inainte cu ea si cand a sters-o la ochi, apasand-o, ea avea rujeola, atunci aia mica automat a ramas cu capul pe spate, nu putea sa se miste intr-o parte… (…). Vino repede, ca ti-a murit fetita. Imi spune asistenta: Mama, roaga-te, ca ti-a murit fata”, sunt cuvintele socante ale femeii.

Aceasta a povestit ca dupa ce si-a ingropat fetita a fost sunata de un coleg de munca, iar acesta i-a spus ca i-a inviat fata. Mama Denisia spune că la început a crezut că totul e doar o glumă proastă, dar, după câteva săptămâni de insistențe din partea bărbatului si a unui coleg al acestuia, a vorbit cu copila şi a acceptat să o şi vadă. Apoi a mers la mormântul fetiţei sale, iar cea găsit acolo a lăsat-o fără cuvint

„Era o fetiţă mică. Am fost acum 2-3 săptămâni la Moureni. Culmea că ea ştie tot ce s-a întâmplat în casă. A spus că o cheamă Amelia. (…) Am fost la cimitir. Era dezastru tot. Nişte găuri pe lângă cruce”, a spus Denisia.

Cei doi savanti, Alex si Sebi, sustin ca ar fi „teleportat” trupul fetei din mormant si ar fi readus-o la viata.