Deputat PSD: Incendiul din clubul Colectiv, pus de o MÂNĂ CRIMINALĂ

Deputatul PSD Ninel Peia a scris pe blogul personal că incendiul de la clubul Colectiv din Capitală a fost pus de o mână criminală, iar totul făcea parte dintr-un plan mai mare: spargerea României în trei Republici. În cumplita noapte s-ar fi dorit şi incendierea Guvernului, a Palatului Parlamentului şi a Ministerului de Interne, mai spune politicianul.

30 nov. 2015, 06:42
Deputat PSD: Incendiul din clubul Colectiv, pus de o MÂNĂ CRIMINALĂ

Deputatul Ninel Peia susţine că incendiul de la Colectiv a fost pus la punct de minţi diabolice tocmai în laboratoarele universităţii din Budapesta. Potrivit planului, Guvernul şi Parlamentul urmau să fie incendiate.

Indivizi infiltraţi printre manifestanţi, bazându-se pe forţa degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului şi, mare atenţie, a Parlamentului României. De aici încolo, disoluţia României nu mai era decât un joc de şah„, a scris Ninel Peia pe blogul său.

Peia continuă scenariul halucinant şi povesteşte cu lux de amănunte cum s-ar fi destrămat apoi ţara. „La Cluj, era şi încă este pregătit un grup de intelectuali, politicieni şi oameni de afaceri care ar fi dat, în aceeaşi noapte, o declaraţie de independenţă a Ardealului şi ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. În fapt, un fel de Republica Transilvania cu orientare maghiară, sub protectorat german şi garanţie rusă„, mai spune deputatul Ninel Peia.

Politicianul susţine că totul a fost dejucat prin demisia lui Victor Ponta.