Deputata Andreea Cosma vrea să-l dea în judecată pe procurorul Negulescu

Deputata Andreea Cosma a anunţat că îl dă în judecată pe fostul procuror DNA Mircea Negulescu, zis şi Portocală şi că îi va cere şi despăgubiri. Totul după ce a dezvăluit că a fost ameninţată de procurorul Negulescu în urma unor schimburi de mesaje amoroase.

RomaniaTV.net
20 sept. 2017, 13:34
Deputata Andreea Cosma vrea să-l dea în judecată pe procurorul Negulescu

Deputata PSD Andreea Cosma s-a prezentat, miercuri, la Comisia parlamentară de control al activității SRI pentru a cere lămuriri în legătură cu memoriul prin care denunța legăturile dintre procurorul Mircea Negulescu și șeful SRI Prahova. Andreea Cosma așteaptă un raport al comisiei în următoarele trei săptămâni.

„Probabil vor da un raport. Dacă consideră potrivit, mă vor invita. O să fac o plângere penală cu privire la situaţia mea pentru abuz în serviciu şi represiune nedreapt”, a declarat Andreea Cosma.

Andreea Cosma a depus în luna februarie un memoriu la Comisia SRI prin care solicita ca parlamentarii din comisia SRI să se pronunțe în legătură cu colaborarea în timpul anchetării familiei sale dintre procurorul de caz, Mircea Negulescu, și șeful SRI Prahova Sabin Iancu.

Andreea Cosma a dezvăluit în urmă cu o săptămână, la România TV, cum a debutat relaţia cu celebrul procuror Mircea Negulescu şi cum a fost supusă la presiunile acestuia.

„Confirm aceste declaraţii care au apărut în media. Sunt reale. Am avut o relaţie de prietenie. O relaţie platonică cu domnul procuror Negulescu. Nu a existat o relaţie sexuală între mine şi dumnealui. L-am cunoscut pe domnul Negulescu întâmplător undeva la jumătea anului 2013. A venit însoţit de un client de al meu de la notariat în biroul meu notarial. A inceput sa-mi faca o serie de avansuri. A început să-mi faca curte. A încercat să mă cucerească sentimental, dar încercarea a fost nereuşită. Îmi trimitea flori, îmi trimitea prăjituri printr-un prieten foarte apropiat, domnul Dragomir”, a mărturisit Andreea Cosma la România TV.

„La repetatele mele refuzuri, pentru ca nu am putut sa cedez avansurilor unui barbat insurat, au incetat avansurile, iar dupa circa 6 luni am primit un telefon in care mi-a spus: sunt procurorul Negulescu de la Parchet, aveti o ora sa va prezentati la camera 33, daca nu ajungeti intr-o ora veti fi arestata. Am ajuns la Parchet si mi s-a spus ca mi se deschide urmarirea penala. Mi s-a spus ca sunt urmarita pentru trafic neautorizat de zbor. Adica a facut misto de mine. Mi-a zis ca o sa ma lase fara casa, fara meserie…copilul va ajunge pe drumuri. ‘Tatal tău va trebui să-si dea demisia ca altfel vei fi arestata.’ Presiunea a început cu mine. Mi-a deschis mie dosarul penal. In paralel a deschis dosare pe numele fratelui si al tatalui. Intai a avut o atitudine de cuceritor. A vrut sa arate cat de puternic este…ca ma arunca in puscarie. Au durat circa sase luni aceste actiuni. In aceste sase luni. mi-a venit in casa cu mascatii in timp ce locuiam singura cu un copil minor. Mi-a ridicat 26.000 de documente de la biroul notarial. Mi-a incarcat toata arhiva in saci. A inceput sa santajeze angajatele de la notar ca le arunca in puscarie daca nu fac denunţuri impotriva mea. Eu nu am mai putut sa lucrez cu secretara mea pentru ca i-a dat control judiciar. Dupa inca doua luni mi-a dat un control judiciar motivand ca el este gelos si nu mai ma lasa sa ma deplasez decat pe ruta Bucuresti- Ploiesti. Dupa ce mi-a dat control judiciar a plecat la mare. Tatal meu si cu fratele meu aveau in parale cate un dosar penal. După ce a plecat dânsul la mare, a început iar să îmi dea mesaje. A inceput reimpacarea”, a declarat Andreea Cosma.