Deputatul liberal Cătălin Teodorescu, audiat la DNA în dosarul despăgubirilor ilegale de la ANRP

Deputatul PNL Cătălin Teodorescu ajuns, marţi dimineaţă, la DNA, unde este audiat în dosarul privind acordarea de despăgubiri de către ANRP, potrivit România TV.

09 feb. 2016, 07:39
Deputatul liberal Cătălin Teodorescu, audiat la DNA în dosarul despăgubirilor ilegale de la ANRP

Deputatul Cătălin Teodorescu este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova.

Potrivit DNA, ar fi vorba de o sumă de aproximativ 109.000.000 lei acordată lui Mihai Rotaru de către Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești. Aceleași surse susțin că Mihai Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vândute în 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despăgubirile.

În decembrie 2014, Cătălin Teodorescu a fost trimis în judecată de DNA alături de fosta șefă a DIICOT Alina Bica și alte persoane în dosarul privind acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală.

CITEŞTE ŞI: Deputatul Cătălin Teodorescu, sub control judiciar pe CAUŢIUNE de un milion de lei