Deputatul „mitralieră” Rădulescu, discurs halucinant împotriva UE: Leaganul civilizaţiei noastre este mult peste civilizaţia voastră

Deputatul "mitralieră" Cătălin Rădulescu a ieşit la rampă cu un nou discurs aiuritor. De data aceasta deputatul "mitralieră" a lua la ţintă Uniunea Europeană, invocând superioritatea civilizației din România, unde s-ar fi folosit prima scriere din lume, și atacând cu Brâncuși și cu istoria națională, totul din cauza raportului Comisiei Europene, care critica masacrarea legilor justiției.

RomaniaTV.net
15 nov. 2018, 15:57
Deputatul „mitralieră” Rădulescu, discurs halucinant împotriva UE: Leaganul civilizaţiei noastre este mult peste civilizaţia voastră

”Leaganul civilizației noastre este mult peste civilizația voastra, pentru că aici s-a folosit prima scriere din lume. Multe…nu mai dăm exemple…când, probabil Brancusi făcea statui, ei, pe la curțile regale inventau homosexualitatea sau făceau orgii. Multe…nu comparați istoria românilor cu istoria voastră, dragi colegi din alte țări”, a spus Rădulescu.

El a reluat și mai violent tema preferată a PSD, aceea a independenței românilor în fața unei presupuse asupriri din partea UE.

”Dacă vreți să vă comportați în felul ăsta…românul nu este nici sclavul vostru, nu este mai inferior ca voi…din contra românii sunt demni, sunt educați sunt mai deștepți ca mulți dintre străini”, a mai spus cel poreclit ”deputatul mitralieră”.

El a îndemnat mai multe țări să facă un front comun împotriva Germaniei și Franței. ”Trebuie făcut front comun, toate țările ce se simt nedreptățite, Spania, Ugaria, Cehia, Polonia să facă front comun și să arate câtorva țărișoare, Germania, Franța și să le arate că majoritatea în UE e alta, nu patru țări fac reguli pentru celelalte. Vrei tu Germania să arăți că sunteti perfecti, fa-ți și tu DNA și ANI la tine în țară, vrei tu Franta să ne ceri noua să schimbăm legile cum vrei tu sau să schimbăm procurorii, faceți si voi la fel. Atâta timp cât în țările voastre vă comportați intr-un fel, acceptați corupții și nouă ne daț lecții…”, a mai spus Rădulescu.

Discursul lui Rădulescu este doar ultimul, și probabil cel mai bizar, dintr-o lungă serie de declarații emise de oficiali PSD, de la premierul Viorica Dăncilă până la Tudorel Toader și Florin Iordache, declarații care au atacat Comisia Europeană și UE în general după criticile din raportul MCV și din rezoluția adoptată de majoritatea Parlamentului European.