Deputatul Nicolae Mircovici a murit

Niculae Mircovici este al doilea deputat pe care Timisul il pierde in actuala legislatura, dupa ce anul trecut a trecut la cele vesnice si deputatul Gheorghe Ciobanu.  

RomaniaTV.net
25 sept. 2016, 07:39
Deputatul Nicolae Mircovici a murit

Reprezentantul Uniunii Bulgare din Banat in Parlamentul Romaniei, deputatul de Timis Nicolae Mircovici, a murit azi-noapte, in spital, rapus de o boala necrutatoare.

Niculae Mircovici s-a nascut in 1950 in comuna timiseana Cheglevici. A fost ofiter al MApN, absolvent al Academiei Militare, deputat in ultimele 3 legislaturi, din 2004 si pana acum, si secretar al Camerei Deputatilor.

Era membru al Uniunii Bulgare din Banat inca de la infiintare, din 1991. Peste numai cateva zile ar fi implinit 66 de ani.

„Dumnezeu ma cheama la El ! si
Faca-se Voia Ta Doamne !
au fost ultimele cuvinte ale iubitului meu sot.
Odihna cea vesnica da-o lui, Doamne, si lumina cea fara de sfarsit sa-i straluceasca . Sa se odihneasca in pace.„, a scris sotia deputatului pe pagina acestuia de Facebook.

Niculae Mircovici deținea Ordinul Meritul Militar cl.1, 2, 3; Medalia Meritul Militar cl.I, II; Medalia a V-a şi a X-a aniversare a Victoriei Revoluţiei Române din Decembrie 1989, precum și titlul de luptător cu merite deosebite în Decembrie 1989.