Deputatul Nicolae Păun, citat la DNA. VIDEO

Deputatul Nicolae Păun s-a prezentat, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție, unde a fost citat de procurori.

10 feb. 2016, 10:01
Deputatul Nicolae Păun, citat la DNA. VIDEO

Nicolae Păun, deputat din partea Partidei Romilor „Pro-Europa” a venit, miercuri, la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurorii anticorupţie. Acesta nu dat nicio declarație de presă presei, nici la intrarea în sediul DNA, nici la ieșire.

Şi deputatul PSD Mădălin Voicu, a ajuns, miercuri dimineaţă, la DNA, unde a fost citat de procurori. Acesta a spus că el și alte persoane au calitatea de suspecți și că acuzațiile procurorilor anticorupție se referă la mai multe infracțiuni, inclusiv spălare de bani.

Întrebat care sunt acuzațiile procurorilor, Mădălin Voicu a spus: „Sunt multe, cu spălare de bani”. „Domnul procurorul Țuluș m-a rugat să ne întâlnim pentru detaliere. Le-am promis că o să colaborăm și că o să existe un dialog legat de ceea ce cercetează domniile lor și urmează să ne reîntâlnim. (…) Toți suntem în aceeași situație, suntem suspecți. Se face o anchetă pe care eu, sincer să fiu, pot să o înțeleg, că nu e numai la Partida Romilor. Anchete se fac peste tot, la toate instituțiile. Au ajuns probabil la „P” și Partida Romilor e în vizor„, a susținut Mădălin Voicu.