Deputatul PSD Cătălin Rădulescu „loveşte” din nou! Mesaj către protestatari: Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, sâmbătă, că violenţele de la protestul de vineri au reprezentat o tentativă de lovitură de stat, responsabili fiind liderii opoziţiei, cu Iohannis în frunte, şi i-a ameninţat pe protestatari - „Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare”.

RomaniaTV.net
11 aug. 2018, 09:51
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu „loveşte” din nou! Mesaj către protestatari: Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare

„Doamne ce huligani ! O femeie jandarm bătută cu bestialitate , de „diaspora” are ficatul rupt, coloana vertebrală fracturată, fracturi multiple. O ordinară de colegă deputat PNL, fost preşedinte PNL, se întreabă ce costuri au fost pentru gaze lacrimogene. Un preşedinte de ţară, responsabil atât pentru morţii de la Colectiv, cât şi pentru femeia jandarm călcată în picioare, condamnă acţiunea jandarmeriei. Nişte jeguri securiste USR care de luni de zile incită la ieşirea în stradă şi prostul de Orban „mandolină” cere anchetarea jandarmilor. Voi, bolnavilor psihici ce reprezentaţi opoziţia, împreună cu Iohanis în frunte, şi cu oamenii din servicii sunteţi responsabili, de tot ce se întâmplă astăzi , de violenţe, de incitarea la violenţă, de ce este in Bucureşti , de jandarmii bătuţi , de spargeri, de distrugeri, de femeia jandarm mutilată pe viaţă. Veţi plăti toţi, pentru că de data asta sunteţi responsabili de tot. Sunteţi responsabili de încercarea de lovitură de stat. Aţi incitat, aţi cerut să fie luată ţara înapoi, aţi vrut să schimbaţi ordinea constituţională prin sânge, foc şi violente”, a scris Cătălin Rădulescu pe contul său de Facebook.

El a mai spus că un alt responsabil de violenţele de vineri seara este directorul SRI, Eduard Helvig, „care va trebui să răspundă pentru cârdăşia la această lovitură de stat, care nu a făcut nimic cu SRI -ul care are rolul de securitate, nu de înregistrări ilegale ale românilor, care nu a făcut nimic să preîntâmpine, ci a avut elemente din SRI care au provocat acţiunile violente, alături de SPP-işti”.

„Toţi sunteţi responsabili de femeia jandarm mutilată, toţi sunteţi responsabili de violenţe, de miting, de distrugeri, de tentativă de lovitură de stat. Nu puteţi accepta nemernicilor, că votul electoral a decis şi va decide democratic şi nu violenţă , bătaia cu bestialitate a unei femei, haosul, maidanul. Impotenţa, incapacitatea şi prostia voastră nu va înlocui niciodată ordinea constituţională. Azi aţi călcat linia roşie. Aţi mutilat o femeie. Câţi aţi fost 20.000, 40.000 , 50.000? Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare. Opriţi-vă şi lăsaţi ţara în pace, lăsaţi poporul ăsta să trăiască, lăsaţi românii să decidă prin vot. Voi ordinarilor din statul paralel , renuntaţi şi plecaţi, luaţi laba de pe democraţie, ati făcut destul rău în ultimii 10 ani, aţi distrus vieţi, familii a sute de mii de români. Toţi veţi plăti, aşa cum au plătit toţi în decursul istoriei. Cer tuturor românilor din ţară şi din străinătate, care susţin rezultatul votului electoral, care au asistat astăzi la ceea ce a organizat Pnl, Usr, Cioloş, grupările sorosiste, rezist şi Iohanis, să nu lăsam ţara călcată în picioare, să nu mai lăsam jandarmi bătuţi şi femei mutilate, şi să apărăm democraţia, statul de drept , ordinea constituţională şi votul romanilor . Cer ca toate forţele de ordine să acţioneze de aici încolo, mai ferm, şi după acelaşi tipar ca în Europa. Toţi cei care au devastat, incendiat, bătut, agresat, mutilat, trebuie să răspundă. La fel cei care au incitat la violenţe şi au asistat la mutilarea unei femei, Barna şi USR-istii , care postează ” începutul sfârşitului „, cei care au incitat la ieşirea în stradă: Iohanis, Cioloş, liberalii, Bot şi toţi din rezist, vor trebui să răspundă. Ţara nu e a lor!”, a mai scris deputatul PSD.