Deputatul PSD Florin Iordache a făcut semne obscene către parlamentarii Opoziţiei în plen. Iordache: „Vi se pare!”

Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut un gest obscen către parlamentarii din Opoziție. Gestul revoltător a fost făcut chiar în plenul forului legislativ. După incidentul din plen, Florin Iordache le-a spus jurnaliştilor: "Vi se pare dvs. Altceva!"

RomaniaTV.net
14 nov. 2018, 11:02

După o intervenţie de la tribuna Parlamentului, Florin Iordache le-a arătat parlamentarilor USR degetele mijlocii de la ambele mâini. Opoziția l-a aplaudat ironic după acest gest.

„Domnul Florin Iordache tocmai a arătat nu unul, ci două gesturi obscene plecând de la tribuna parlamentului. Gesturile au fost amândouă îndreptate către grupul USR.

După acest moment jenant, colegul domnului Iordache, președintele de ședință Eugen Nicolicea, i-a tăiat microfonul colegului nostru Stelian Ion.

PSD-iștii sunt cu nervii la maxim. Uniunea europeană începe să facă primii pași pentru a apăra statul de drept în România. S-ar putea merge până la tăierea fondurilor chiar și pentru agricultură. Asta ar afecta direct primarii rurali ai PSD”, a scris deputatul USR Claudiu Nasui, pe contul de Facebook.

„Am mâinile ridicate, care este problema?” – aceasta a fost singurul lucru pe care l-a spus, la repetatele întrebări ale jurnaliștilor. 

La insistențele jurnaliștilor, Iordache a spus: „Vi se pare dvs. Altceva!”