Descoperă care e LEGEA DE AUR a dragostei pentru zodia ta

Citatul de iubire dupa care sa te ghidezi in viata in functie de zodie.

05 mai 2015, 12:32
Descoperă care e LEGEA DE AUR a dragostei pentru zodia ta

Rac

Nativii in Rac pot fi considerati opusul celor nascuti in Berbec in ceea ce priveste fidelitatea. Pentru ei, aceasta este una dintre cele mai importante virtuti si nu concept posibilitatea de a fi infideli. In acelasi timp, lipsa de loialitate este pentru ei un mare pacat peste care nu vor putea trece, indiferent cat de mult si-ar iubi partenerul.

Citeşte şi Horoscop inedit: Topul celor mai rele soacre în funcţie de zodie

Chiar daca unii dintre ei nu mai arata acest lucru, Racii sunt romantici incurabili si cred din toata puterea in dragoste si suflete pereche. Mai mult de atat, casatoria este una dintre cele mai fierbinti dorinte ale lor si se vor simti cu adevarat fericiti si impacati abia in momentul in care isi vor intemeia propria familie.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Rac: Iubirea este arhitectul universului.

Leu

Cei nascuti in zodia Leului sunt persoane menite sa invinga si sa stea mereu in fata. De altfel, ei sunt impinsi in acest sens de orgoliile lor aproape nemarginite. Aproape fiecare aspect al vietii lor este dominat de mandrie si accepta cu greu locul al doilea. Tocmai de aceea, de multe ori pot fi parteneri destul de dificili. Pana cand isi vor gasi perechea, nativii in Lei se vor juca fara mila cu inimile multor adoratori.

Atunci cand iubesc intr-adevar, vor invata sa isi tina orgoliul sub control insa acest lucru nu inseamna ca se va evapora ca prin farmec. Poate tocmai de aceea, au deseori nevoie de confirmare si de asigurari verbale din partea celor care ii iubesc. Aceasta nevoie nu porneste din lipsa de incredere, ci mai degraba din nevoia de a se simti pretuiti de persoanele iubite.

Legea de aur a dragostei pentru zodia Leu: Dragostea este poezia simturilor.

Fecioara

Organizati si mereu stapani pe destinele lor, nativii in Fecioara nu sunt genul care sa isi piarda mintile prea usor in fata dragostei. In general, au alte prioritati si vor astepta sa se maturizeze emotional pana cand vor incepe sa isi doreasca un partener stabil. Abia in momentul in care si-au implinit o mare parte din scopuri si se simt complet in control vor renunta la flirturi si aventuri, de dragul unor oameni speciali.

Citeşte şi Horoscop. Semne care te avertizează că vrea să te schimbe, în funcţie de zodia lui

Atunci cand se indragostesc, iar acest lucru se intampla destul de greu, se poate miza pe fidelitatea celor nascuti sub semnul Fecioarei. Acesti nativi sunt genul de persoane care prefera sa isi paraseasca partenerii decat sa insele. In acelasi timp, nu vor tolera si nici nu pot ierta lipsa de fidelitate de la persoanele iubite.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.