Descoperă cele 3 destinaţii înspăimântătoare din România unde poţi petrece anul acesta de Halloween

Profită de sărbătoarea americană şi bucură-te de sejururi la preţuri româneşti, în cele mai înfricoşătoare destinaţii, care devin şi mai de groază pe 31 octombrie!

RomaniaTV.net
19 oct. 2015, 09:57
Descoperă cele 3 destinaţii înspăimântătoare din România unde poţi petrece anul acesta de Halloween

Castelul Bran a fost întotdeauna asociat cu temutul conte Dracula din celebrul roman cu acelaşi nume. Poziţionarea acestuia, înconjurat de munţi şi construit pe o stâncă, precum şi stilul arhitectonic gotic sunt elemente care au contribuit la crearea unei imagini de groază a castelului Bran. Turişti din toate colţurile lumii vin aici, an de an, în căutarea lui Dracula.

Pe 31 octombrie ai ocazia să petreci o noapte cu totul specială la Castelul Bran. Gazdele Contelui Dracula te aşteaptă pentru a îţi oferi o seară pe cinste. Nu lipsesc proiecţiile de filme horror, dovlecii sculptaţi, dansul ielelor şi al vrăjitoarelor, costumele înspăimântătoare şi nici liliecii. Dacă ai un costum deosebit, cu care vei reuşi să sperii gazdele evenimentului, poţi câştiga un cadou din partea Castelului Bran.

HALLOWEEN, sărbătoarea experienţelor HORROR. Oameni care PLĂTESC o avere să trăiască PROPRIUL FILM de GROAZĂ

La ora 19:00 încep tururile speciale ale castelului, care se încheie după miezul nopţii, la 00:30. Preţul unui tur este de 20 de lei pentru copii, respectiv 50 de lei pentru adulţi. Cei care vor să se distreze la Halloween After Party într-un cort special amenajat, vor scoate din buzunar 100 de lei, preţ în care este inclus şi turul castelului. Petrecerea va începe la ora 21:30 şi se va încheia în zorii zilei, la 4 dimineaţa.

În Pasul Tihuţa, care leagă Transilvania de Bucovina, vei găsi Hotelul Castel Dracula, ridicat în anul 1983 în stilul specific caselor medievale. Hotelul se află în localitatea Piatra Fântânele şi dispune de o privelişte de zile mari.

Curtea interioară, şi ea amenajată în stil medieval, este perfectă pentru petrecerea după-amiezilor, în special a celei din ziua de 31 octombrie, în care se sărbătoreşte Haloween-ul. Mai mult decât atât, în subsolul hotelului poţi vizita cavoul Contelui Dracula.

Citește mai mult pe feminis.ro.