Descoperă semnele care îţi arată că serviciul îţi distruge relaţia de cuplu

Pentru majoritatea oamenilor, viata este o provocare continua in care se cauta echilibrul dintre a face ceva (de preferinta, ce-ti place) pentru care sa fi platit si a avea timp liber personal pentru a-l petrece cu persoana iubita, cu familia, cu prietenii dragi. Insa gasirea acestui echilibra este solicitanta, deseori teribil de dificila.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 06:29
Descoperă semnele care îţi arată că serviciul îţi distruge relaţia de cuplu

Din nevoia de a avea un acoperis deasupra capului, mancare in frigider si, in mare, confort in viata, deseori munca, mijlocul prin care castigam bani, ne invadeaza si cele mai intime locuri din viata, cum ar fi dormitorul, afectandu-ne relatia de cuplu. Astfel ca multe persoane ajung sa se concentreze mai mult pe un aspect in detrimentul celuilalt.
 
Munca si viata personala sunt interconectate. Un studiu recent a demonstrat ca probabilitatea de a resimti stres si neplaceri in familie creste cu 74% pe fondul problemelor de serviciu, iar stresul din familie creste la randul sau grijile de serviciu cu 47%.
 
Este clar ca a mentine confortul un cuplu, in familie este imposibil fara munca, iar fara o viata personala, sentimentala, nu exista implinire. Insa prea des munca invadeaza viata personala stricand relatia de cuplu. Singurii vinovati de acest lucru sunt persoanele care permit muncii sa le invadeze viata sentimentala. Pentru a preveni un dezastru personal, este indicat sa acordam atentie tuturor semnelor care ne spun ca jobul ne distruge relatia de cuplu.
 
Citeste continuarea pe Lyla.ro.