Descoperire BIZARĂ la un liceu din SUA. Ce au găsit profesorii într-o sală de curs GALERIE FOTO

Publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2013 10:31 // Actualizat: Miercuri, 25 Septembrie 2013 11:45 // Sursa: romaniatv.net

Autorităţile americane încearcă să dezlege misterul apariţiei unei creaturi bizare, găsită la un liceu din Lee County, care apăruse acolo în mod suspect, probabil în timpul vacanţei de vară.

Cu numai câteva zile înainte de începerea şcolii, un profesor de la liceul Cape Coral, din Lee County, a găsit într-un cabinet o sacoşă din hârtie maronie în care se găsea un borcan mai mare, astupat cu capac.

Profesorul Robert Snyder, care tocmai se întorsese din vacanţă ca să facă pregătirile pentru începerea şcolilor, a intrat în clasa lui şi a deschis uşa unui dulap aflat într-o nişă. Acolo a găsit punga de hârtie, iar când a scos borcanul care era în ea, a avut un şoc: în borcan se afla un fetus, de aproximativ patru luni sau chiar mai mult, informează canalul american de televiziune Fox 4.

Snyder i-a chemat pe poliţişti să le arate ce descoperise în clasa sa de cursuri şi să facă investigaţii asupra ciudatului pachet care apăruse, probabil, în timpul vacanţei, într-un mod suspect. Până şi şeriful a fost mirat de această descoperire căreia nici el şi nici legiştii nu i-au dezlegat încă misterul.

Potrivit raportelor anchetatorilor, "creatura" din borcan este "un specimen uman aflat într-un recipient de sticlă plin cu formol". Medicii legişti au mai precizat că "fătul era de sex feminin, se păstrase foarte bine, avea ochii, urechile, nasul, gura, picioarele şi degetele intacte şi dezvoltate normal. Avea şi cordonul ombilicat încă ataşat de el". Specialiştii au augăugat că era "un făt alb" şi "nu avea nicio urmă de traumatism pe corpul său".

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 sep 14:52
Votează email 0 email
...Specialistii au augaugat ca era “un fat alb” si “nu avea nicio urma de traumatism pe corpul sau”, potrivit rtv.net. SOCANT. Profesorii au ramas inmarmuriti de ce au gasit intr-o sala de curs ...
25 sep 11:01
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H