DESCOPERIRE MACABRĂ! Bucăţi dintr-un cadavru uman, găsite pe malul unui pârâu, în Cluj

Mai multe fragmente de corp uman au fost descoperite de un bărbat în comuna Săvădisla. Polițiștii fac cercetări privind cauza morții, cea mai plauzibilă variantă fiind suicidul.

RomaniaTV.net
06 dec. 2014, 10:37
DESCOPERIRE MACABRĂ! Bucăţi dintr-un cadavru uman, găsite pe malul unui pârâu, în Cluj

„La data de 5 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda – Postul de Poliţie Comunală Săvădisla au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că a descoperit fragmente de corp uman.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, iar în urma investigaţiilor s-a stabilit că persoana decedată este o femeie, de 64 de ani, din comuna Săvădisla”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

MOARTE SUSPECTĂ: Un bărbat a fost găsit spânzurat într-o pădure

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, descoperirea macabră a fost făcută după ce un câine a găsit o parte din craniul femeii lângă un pârâu. Stăpânul animalului a alertat imediat autoritățile, iar investigatorii au găsit ulterior trupul în aceeași zonă. Se pare că bătrâna s-ar fi sinucis, cadavrul fiind sfâșiat apoi de animale. Deși ancheta nu s-a încheiat, polițiștii spun că varianta crimei este puțin probabilă în acest caz.

Polițiștii spun că femeia plecase voluntar de-acasă în 2 decembrie, potrivit citynews.ro.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care a survenit decesul femeii.