Descoperire macabră în Năvodari. Ce au găsit pompierii într-o garsonieră, alertaţi fiind de vecini

Un bărbat din Năvodari a stat cu cadavrul colegului de pahar în garsonieră şi susţine că habar nu avea că era mort, chiar dacă era înconjurat de un miros înţepător. Îl ştia bolnav şi nu i-a trecut prin cap că i s-ar fi putut întâmpla ceva. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a scoate trupul neînsufleţit, care au fost solicitaţi pentru a sparge uşa locuinţei.

09 dec. 2014, 12:13
Descoperire macabră în Năvodari. Ce au găsit pompierii într-o garsonieră, alertaţi fiind de vecini

Incredibil dar este adevărat şi s-a petrecut în Năvodari, scrie replicaonline.ro. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, în seara de luni, 8 decembrie, pe strada Cabanei, la blocul C3, pentru a debloca o uşă. Potrivit vecinilor, din interiorul apartamentului venea un miros groaznic şi nici o persoană din interior nu reacţiona.

Citeşte şi DESCOPERIRE MACABRĂ! Bucăţi dintr-un cadavru uman, găsite pe malul unui pârâu, în Cluj

Odată ajunşi, pompierii au sesizat că în locuinţă se află o persoană, dar că nu vrea să deschidă, motiv pentru care au fost nevoiţi să spargă uşa. Atunci, cruntele imagini i-au izbit. Mizerie peste tot, lucruri aruncate de colo – colo, miros înţepător şi în mijlocul „tabloului” se afla un cadavru, aparţinând unui bărbat de 68 de ani, O.G. Colegul de pahar şi de locuinţă al celui decedat, în vârstă de 48 de ani, aflat în domiciliu, a menţionat că habar nu avea că e mort şi că de dimineaţă, după ce ar fi primit o oală cu ciorbă de la o vecină, chiar i-a dat să mănânce.

Citeşte şi MOTIVUL INCREDIBIL pentru care o femeie a ţinut TRUPUL SOŢULUI MORT în casă pentru ŞASE LUNI

Îl ştia bolnav, scuipa sânge în ultima perioadă şi stătea mai mult în pat, acolo unde a şi murit fără ca nimeni să bage de seamă. Însă, în momentul în care realizat că s-a dus, colocatarul a intrat în panică, menţionând că a trecut prin traume, că i-a murit tatăl când era mic. Pe trupul neînufleţit nu au fost găsite semne de violenţă, însă cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei. Menţionăm că cei doi bărbaţi duceau o viaţă parazitară, locuiau împreună de doi ani, trăiau din mila vecinilor, adunau chiştoace de pe stradă şi deveneau chiar violenţi dacă vreo persoană „avea” tupeul să se lege de ei, să le spună să-şi igienizeze locuinţa, spre exemplu.