Descoperire macabră la Cluj Napoca. Doi oameni ucişi şi un rănit grav găsit lângă ei

Un bărbat şi o femeie au fost morţi, în locuinţa lor din centrul Clujului, iar primele date arată că au avut parte de o moarte violentă. Lângă ei a fost găsită o a treia victimă, un bărbat cu răni pe tot corpul, care a fost transportat la spital.

23 sept. 2014, 11:37
Descoperire macabră la Cluj Napoca. Doi oameni ucişi şi un rănit grav găsit lângă ei

O descoperire macabră a avut loc marţi dimineaţa, în cartierul Dâmbul Rotund din Cluj-Napoca. Un apel la 112, făcut în jurul orei 11.30, anunţa că două persoane au fost găsite moarte pe strada Doinei. Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj este vorba de un bărbat şi o femeie. Autorul prezumtiv al dublului asasinat a fost prins, dar este grav rănit.

Citeşte şi Criminalii revin la locul faptei. Poliţia a reţinut 3 ucigaşi în septembrie, în momentul când făceau cercetări

Procurorii clujeni prezenţi la faţa locului au declarat pentru Monitorul de Cluj că este vorba de un omor calificat, victimele fiind un bărbat şi o femeie. Întrebaţi despre cea de-a treia persoană rănită, procurorii au declarat că este chiar „prezumtivul autor”.

Cea de-a treia persoană este chiar prezumtivul autor care se află în custodia poliţiei. Într-adevăr este rănit, are răni la nivelul gâtului. Cercetările continuă pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc omorul„, au precizat aceştia.