DESCOPERIRE MACABRĂ. O femeie dispărută de o lună, găsită TRANŞATĂ lângă o cale ferată

Poliţiştii din Alba au făcut o descoperire macabră. Au găsit capul, picioarele şi mâinile unui cadavru, împrăştiate lângă o cale ferată din apropiere de Aiud, potrivit România TV. Părţile corpului, aflate în stare avansată de putrefacţie, aparţin unei farmaciste care era dată dispărută din noaptea de 19 octombrie.

25 nov. 2013, 08:46
DESCOPERIRE MACABRĂ. O femeie dispărută de o lună, găsită TRANŞATĂ lângă o cale ferată

O femeie de 63 de ani din Alba, farmacistă de profesie, era dată dispărută din 19 octombrie. Aceasta se întorcea cu trenul de la rude, din Maramureş, când a dispărut fără urmă.

Luni, poliţiştii din Alba au descoperit capul, mâinile şi picioarele din corpul femeii, împrăşiate pe o rază de 30 de metri, lângă calea ferată din apropiere de Aiud.

S-a stabilit identitatea cadavrului. Este vorba de farmacista care a dispărut pe data de 19 octombrie din trenul care circula de la Ulmeni la Alba Iulia. Continuă acţiunea de căutare a celorlalte fragmete din cadavru. A fost deschisă o anchetă. Capul, mâinile şi picioarele găsite se află în stare avansată de putrefacţie şi prezintă urme de muşcături de animale sălbatice. Deocamdată nu se ştie cum a murit femeia„, a declarat la România TV purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

CITEŞTE ŞI: Descoperire macabră la marginea unui lan de porumb, în Iaşi