DESCOPERIRE MACABRĂ la Constanţa. Soţia strangulată şi soţul spânzurat, în casa amantului

Descoperire macabră într-o locuinţă din Corbu, Constanţa. O femeie a fost găsită moartă, plină de vânătăi şi sugrumată. În curtea gospodăriei a fost găsit şi soţul ei, în vârstă de 42 de ani, spânzurat. Potrivit anchetatorilor, din primele cercetări reiese că cei doi erau despărţiţi, iar femeia locuia la concubinul ei. De altfel, cadavrele au fost găsite în locuinţa concubinului, de către acesta. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii criminalişti, care urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

10 feb. 2014, 15:27

În aceste momente, la faţa locului se află poliţiştii criminalişti şi medicii legişti care ridică probe de la locul crimei, scrie cugetliber.ro. Femeia se numeşte Gica Spiridon, 42 ani, iar bărbatul se numeşte Ion Spiridon, 46 ani.  

Luni dimineaţă, concubinul femeii decedate, în vârstă de 49 ani, a venit de la serviciu, a intrat în curte şi l-a găsit pe Ion Spiridon spânzurat de bolta de la vie, după care a ieşit din curte.

Citeşte şi CRIMĂ CU PREMEDITARE: O vasluiancă şi-a ucis soţul pentru că o jignea

A chemat poliţiştii, care au au gasit-o şi pe Gica Spiridon moartă în casă, în pijamale, întinsă pe jos.

Mama femeii spune că nu ştie ce s-a întâmplat, dar că cei doi soţi erau despărţiţi, nefiind prima dată când se ceartă şi se despart.