Descoperire miraculoasă într-o statuie a lui Iisus Hristos. Un secret de sute de ani a ieşit la iveală

La prima vedere, statuia Christ of Patience nu arata diferit de altele ce se gasesc in Mexic. Dar, statuia care "a trait" o viata modesta intr-un orasel, in ultimii 300 de ani, a ascuns un secret ciudat.

20 aug. 2014, 08:37

Statuia ce il simbolizeaza pe Iisus are dinti umani reali, potrivit descoperirii facute de cercetatorii de la Institutul National de Antropologie si Istorie (INAH) din Mexic, potrivit Live Science, citat de ziare.com.

Citeşte şi Descoperire HALUCINANTĂ într-o biserică. Au vrut să restaureze CHIPULUI LUI IISUS şi au avut un şoc

„Statuia poate fi un exemplu al unei traditii in care parti ale corpului uman au fost donate bisericilor pentru scopuri religioase”, a spus Fanny Unikel Santoncini, restaurator in cadrul INAM din Mexic, cel care a descoperit dintii statuii.

„Statuia, care dateaza din secolul al XVII-lea sau al XVIII-lea, poarte haine umane si o peruca, ea fiind sculptata cu ajutorul tehnicilor europene si al materialelor locale.

Citeste şi Descoperire BIZARĂ făcută de un fotograf pe CER: Este MÂNA LUI DUMNEZEU FOTO

Trebuie sa ne amintim ca acesti oameni au fost foarte, foarte religiosi. Ei credeau in mod absolut ca a existat o viata dupa moarte si acest lucru era foarte important pentru ei”, a declarat Unikel.

„In Mexic, exista mai multe statui de acest gen, nu numai ale lui Hristos, dar si ale Sfintilor, ale Fecioarei Maria”, a explicat Unikel.

Descopoperirea a fost facuta in mod accidental, cand statuia Christ a Patience a fost luata pentru a fi restaurata de catre cercetatorii de la INAH.

Ca parte a muncii lor de restaurare, Unikel si colegii sai au facut radiografii ale statuilor. Atunci antropologul a observat ceva neobisnuit: statuia avea dinti umani reali.