Descoperire SCÂRBOASĂ în apa de la robinet. Ce a găsit o femeie din Vrancea în paharul cu apă VIDEO

O femeie din Vrancea a vrut să bea apă de la robinet, dar s-a trezit cu un vierme în cană. Încremenită de frică, femeia nu şi-a mai lăsat copiii să bea apă de la robinet şi a anunţat tot satul despre păţanie. Acum, întreaga comunitate refuză să bea apă de la reţeaua locală, de teamă să nu înghită paraziţi. DSP a demarat deja o anchetă în acest caz, informează România TV.

11 iul. 2014, 06:08
Descoperire SCÂRBOASĂ în apa de la robinet. Ce a găsit o femeie din Vrancea în paharul cu apă VIDEO

Viermele cu care femeia s-a trezit în cană are peste 20 de centimetri şi a băgat spaima în toţi localnicii satului Vităneşti. Femeia a păstrat parazitul în borcan pentru a-l arăta presei şi autorităţilor iar acum, la casa acesteia, e un adevarat pelerinaj.

Primarul comunei s-a arătat mai interesat de cine ar putea da vina pe autorităţi, decât de sănătatea comunităţii pe care o conduce.

„Şi eu pot să iau un borcan cu apă, da? Şi bag ceva în apa aia şi pot să mă duc la DSP şi să spun: „Domnule, ia uite ce am găsit eu în apa de la robinet”. Eu nu ştiu cine e persoana, de unde a recoltat probele”, a declarat Ştefan Sichin, primar comuna Boloteşti.

Una dintre vecinele femeii a dus parazitul la DSP unde a făcut şi o reclamaţie.

„Reclamaţia doamnei din Vităneşti a fost înregistrată la DSP, va fi repartizată compartimentului de control, inspectorii sanitari se vor deplasa în localitate şi vor efectua procedurile de control”, a precizat Carmen Gheorghiu, purtător de cuvânt DSP Vrancea.

Până când autorităţile se vor lămuri despre ce parazit e vorba, sătenii din Vităneşti nu vor mai bea apă de la robinet.

Citeşte şi Câte SUBSTANŢE PERICULOASE se află în APA DE LA ROBINET şi cum am putea să le evităm