DESCOPERIRE ŞOCANTĂ în cazul româncei din Italia care a fost găsită moartă lângă cadavrul bebeluşului ei

Moartea unei românce în vârstă de 26 de ani în Italia ridică mari semne de întrebare. După ce, marţi, tânăra a fost găsită moartă alături de cadavrul bebeluşului nou-născut, joi, un al doilea bebeluş a fost descoperit.

03 nov. 2016, 18:41
DESCOPERIRE ŞOCANTĂ în cazul româncei din Italia care a fost găsită moartă lângă cadavrul bebeluşului ei

Anchetatorii le-au găsit, marţi, fără suflare pe Roxana Mihaela Răpaşu şi pe fetiţa sa abia născută. Din primele informaţii se pare că şi-a tăiat cordonul ombilical cu un cuţit, apoi, cel mai probabil, a murit din cauza hemoragiei, nu înainte de a-i curma viaţa fiicei, băgând-o într-o găleată cu apă, scrie adevarul.ro.

Joi o nouă descoperire i-a îngrozit pe anchetatori. Aceaştia au găsit un alt bebeluş, cel mai probabil fratele geamăn al fetei, fără suflare, într-un garaj de lângă locuinţa femeii. Bebeluşul, era învelit şi închis într-o pungă de plastic băgată într-o plasă cu haine. Descoperirea a fost făcută de carabinierii care s-au întors în locuinţă după ce autopsia asupra corpului femeii a relevat prezenţa unui al doilea cordon ombilical.

Eu am vorbit ultima dată cu ea sâmbătă. Ne-a spus că e bine, că nu are nicio problemă. Nu ştim ce s-a întâmplat. Am soră în Spania, ea ne-a anunţat. Când am aflat prima dată am crezut că a omorât-o cineva, nicidecum ce s-a întâmplat. Nu am idee cum a au murit, dar copilul a fost găsit lângă ea„, a spus tatăl fetei, Titi Răpaşu.

Nu ştiam că este însărcinată. Eu cred că a avut probleme cu soţul ei şi de asta s-a ferit. Asta e părerea mea. A mai avut probleme şi înainte de asta. Cei mici au fost crescuţi de noi. Nu ştim că este însărcinată. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Îmi e tare greu de când am aflat, că eu am făcut-o mare. Era o fată cuminte„, a spus Elena Dobre, bunica fetei.

Românca era divorţată şi trăia în Ceglie Messapica, provincia Brindisi, din Italia. Dâmboviţeanca mai are acasă, în oraşul Pucioasa, încă doi copii mici, unul de 3, iar celălat de 5 ani. Tânăra muncea de mai bine de 6 ani ca menajeră în sudul Italiei.

Citeşte şi O româncă şi copilul ei abia născut, găsiţi morţi într-un garaj în Italia