DESCOPERIRE ŞOCANTĂ în gara Dej. Un angajat CFR a fost găsit mort într-un vagon

Un angajat CFR a fost găsit mort, miercuri dimineaţă, într-un vagon în gara Dej. Cel care a făcut descoperirea şocantă a fost un călător al trenului 1641 București – Satu Mare care l-a găsit pe însoțitorul vagonului de dormit în propria cabină.

05 nov. 2014, 14:42
DESCOPERIRE ŞOCANTĂ în gara Dej. Un angajat CFR a fost găsit mort într-un vagon

Macabra descoperire a fost făcută, miercuri dimineaţă, în jurul orei 6.00. Însoțitorul de vagon, un bărbat de 53 de ani, era decedat în cabina din vagonul de dormit, fiind găsit de către un călător care a sunat imediat la 112, scrie someseanul.ro.

Trenul a ajuns în gara din Dej la ora 6.22, moment în care vagonul de dormit respectiv a fost desprins de restul garniturii feroviare, care urma să plece spre Satu Mare, o parte din vagoane și spre Cluj-Napoca, cealaltă parte.

Citeşte şi TRAGEDIE în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren

La fața locului au fost trimiși imediat polițiștii, dar și un echipaj de ambulanță. Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul, cazul fiind preluat mai departe de către polițiștii criminaliști.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, la sosirea trenului în stația CFR Dej Călători s-a stabilit că unul dintre conductori, un bărbat în vârstă de 53 de ani din județul Prahova, a decedat în cușeta unui vagon de dormit. Trenul circula pe ruta București – Cluj-Napoca. În urma examinării sumare, pe corpul persoanei decedate nu s-au observat urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Dej. Polițiștii continuă cercetările”, a declarat pentru someșeanul.ro Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Citeşte şi DESCOPERIRE MACABRĂ la o şcoală din Bârlad