Descoperire şocantă. Peste O SUTĂ de cadavre, într-un camion frigorific

Un camion frigorific în care se aflau corpurile neînsufleţite a peste 100 de cadavre a fost descoperit în statul mexican Jalisco. Locuitorii din zona în care a fost descoperit camionul sunt uluiţi şi revoltaţi din  cauza mirosului pestilenţial emanat din camionul cu oamenii morţi.

18 sept. 2018, 06:26
Descoperire şocantă. Peste O SUTĂ de cadavre, într-un camion frigorific

Autorităţile au informat, Luni, că vor încerca să relocheze containerul. Camionul fusese închiriat după ce morga din Guadalajara devenise neîncăpătoare.

Localnicii sunt nemulţumiţi din cauza mirosului pestilenţial, dar şi de modul în care autorităţile tratează asemenea probleme. „Sunt mulţi copii în vecinătate, ar putea să se îmbolnăvească”, a spus un locuitor din zona afectată.

Citeşte şi Soldaţi bosniaci condamnaţi la închisoare pentru crime de război şi profanare de cadavre

În Mexic este interzisă incinerarea cadavrelor provenite din cauza crimelor violente. Autorităţile locale au informat că sunt în căutarea unor soluţii pe termen lung pentru stocarea cadavrelor, după recentul val de violenţe

„Suntem în deficit de parcele în cimitirele în care ar trebui să ne îngropăm morţii”, a declarat şeful Unităţii de legiştilor din Jalisco, Louis Octavio Cotero. Acesta a mai spus că este în curs amenajarea într-o locaţie în care ar putea fi adăpostite aproximativ 800 de morţi, potrivit AFP.