Descoperire spectaculoasă. Cum a fost Elena Băsescu prădată de hoţi

Elena Băsescu a fost jefuită timp de doi ani de haine şi poşete. Obişnuia să le ţină în boxele de la subsol, iar portarul blocului le-a prăduit ani de zile.

08 dec. 2015, 11:46
Descoperire spectaculoasă. Cum a fost Elena Băsescu prădată de hoţi

Elena Băsescuîși ţinea depozitate zeci de rochii și genți de lux la subsolul blocului. Toate aceste obiecte au reprezentat o tentație permanentă pentru portarul care s-a dovedit în cele din urma că a sustras din lucrurile Ebei timp de 2 ani. Paznicul care a spart apartamentul Elenei Băsescu a fost condamnat în noiembrie de Judecătoria Sectorului 2 la patru ani de închisoare.

Elena Băsescu obișnuia să comande haine de firme care-i veneau în colete direct acasă.

Bărbatul de 62 de ani va trebui să-i plătească Elenei Băsescu şi suma de 16.000 de euro, reprezentând contravaloarea bunurilor furate de la aceasta, care nu au fost recuperate, potrivit România TV.

Paznicul complexului rezidenţial unde locuieşte mezina fostului preşedinte Traian Băsescu i-a spart apartamentul acesteia de trei ori. El a furat haine, parfumuri şi bijuterii.

Bărbatului i se va scădea din pedeapsa finală timpul petrecut în arest preventiv. De asemenea, pentru că are peste 60 de ani, el are dreptul să ceară eliberarea condiţionată după executarea unei treimi din pedeapsă.

Decizia nu este însă definitivă, iar avocaţii lui Paul Macarenco au contestat decizia judecătorilor.