Descoperire STUPEFIANTĂ în Bistriţa-Năsăud. Cadavrul unui bărbat a fost găsit carbonizat într-o maşină

Cadavrul unui bărbat, aflat într-o maşină incendiată, a fost găsit duminică dimineaţă pe un câmp situat la marginea unei păduri de pe raza comunei Ciceu Mihăieşti, judeţul Bistriţa-Năsăud, poliţiştii şi procurorii nereuşind până la această oră să stabilească identitatea victimei.

RomaniaTV.net
25 mai 2014, 13:13
Descoperire STUPEFIANTĂ în Bistriţa-Năsăud. Cadavrul unui bărbat a fost găsit carbonizat într-o maşină

Procurorul şef adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sângeorzan, a declarat că maşina, care încă fumega, a fost văzută în jurul orei 8,00 dimineaţa de către un trecător, care a anunţat autorităţile.

În zonă s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti şi procurorul criminalist, care au găsit o maşină distrusă în proporţie de 100% şi un cadavru de sex masculin carbonizat complet, pe locul şoferului. Poliţiştii au putut stabili doar că maşina este o Skoda Octavia, în rest numerele de înmatriculare fiind distruse complet, motiv pentru care încă nu s-a aflat proprietarul autoturismului şi dacă acesta este şi persoana găsită decedată în maşină.

Citeşte şi: Bărbat de 31 de ani, decedat într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa

Potrivit Agerpres, Angela Sângeorzan a mai precizat că, la o distanţă de 40 metri de maşină, a fost găsită o canistră de benzină de 20 litri, iar pe scaunul de lângă şofer, un cuţit.

Medicul legist sosit la faţa locului a prelevat probe pentru a încerca să stabilească vârsta bărbatului carbonizat şi modul în care acesta a murit.

Poliţiştii şi Parchetul anchetează acest caz, pentru a stabili dacă este vorba despre o sinucidere sau o crimă.