DESCOPERIRE TERIFIANTĂ într-un parc din Craiova. O adolescentă a fost găsită moartă VIDEO

Un oraş întreg este îngrozit după ce o adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă într-un parc din Craiova, în timp ce familia o căuta cu disperare de două săptămâni. Rudele fetei cred că a fost ucisă cu sânge rece, informează România TV.

17 aug. 2015, 06:02
DESCOPERIRE TERIFIANTĂ într-un parc din Craiova. O adolescentă a fost găsită moartă VIDEO

Alexandra avea 17 ani şi era elevă de liceu. Adolescenta se angajase pe durata vacanţei de vară la o terasă din parcul Romanescu din Craiova. Pe 27 iulie a plecat de la serviciu aproape de miezul nopţii, dar nu a mai ajuns acasă.

Încă din acea seară, părinţii au căutat-o neîncetat, au lăsat chiar şi mesaje pe contul ei de socializare cerând cu disperare ajutor. Din nefericire, Alexandra a fost descoperită fără suflare.

Citeşte şi O româncă de 39 de ani, găsită moartă în Germania

Cadavrul adolescentei a fost găsit în parc, într-o zonă cu vegetaţie înaltă, de un bărbat care trecea pe acolo. Speriat, bărbatul a sunat imediat la 112 şi i-a chemat pe poliţişti la faţa locului.

Apropiaţii fetei sunt şocaţi de vestea cumplită.

„Dumnezeu să aibă grijă de tine, acolo sus, şi să îi pedepsească pe cei care ţi-au făcut rău. Nu o să te uit niciodată, copil frumos!” a scris o prietenă a Alexandrei.

Cadavrul era în stare avansată de putrefacţie, iar toate datele indică faptul că tânăra a murit chiar în seara dispariţiei. Poliţiştii încearcă acum să afle cum a murit Alexandra. Cunoscuţii fetei se tem că ea a fost violată şi apoi omorâtă.

Citeşte şi Profesoară din Cluj, găsită moartă în casă. Ambulanţa a ajuns după o săptămână