Descoperire ULUITOARE a oamenilor de ştiinţă despre oamenii ochi albaştri

Până acum, s-a spus despre ochii albaștri că sunt foarte expresivi, că persoanele cu ochi albaștri sunt sensibile la lumină și că, pe alocuri, ochii albaștri mai aveau legătură și cu o parte dintre organele statului.

RomaniaTV.net
11 iun. 2016, 11:49
Descoperire ULUITOARE a oamenilor de ştiinţă despre oamenii ochi albaştri

Cercetătorii au descoperit, însă, altceva! Un lucru cât se poate de uimitor, care pune persoanele cu ochi albaștri într-o poziție privilegiată!

Fascinația pentru antropologie, strămoși și modul în care combinarea genelor nasc noi generații nu este o pasiune pe care să o aibă mulți. În plus, nu mulți sunt cei care să știe cât de fasinante sunt aceste domenii și ce lucruri spectaculoase îți pot arăta. De exemplu, caracteristicile fizice ale persoanelor din diferite zone ale globului s-au schimbat de-a lungul timpului, pentru a se adapta condițiilor din zona respectivă: asta înseamnă formatul feței, lungimea gâtului, a brațelor, dar și altele. În aceeași categorie intră și povestea oamenilor cu ochi albaștri, care este un fapt științific. Originea celor cu ochi albaștri, potrivit unui studiu efectuat de cercetători, este absolut halucinantă!

Continuarea pe elli.ro