Descoperire ULUITOARE în Casa Groazei din Caracal. S-au găsit noi pete de sânge care nu sunt nici ale Alexandrei, nici ale Luizei

Apar noi informaţii în cazul crimelor de la Caracal. Potrivit unor surse citate de România TV, în casa lui Gheorghe Dincă au fost găsite 40 de noi pete de sânge care nu aparțin nici Luizei, nici Alexandrei. 

31 aug. 2019, 06:57
Descoperire ULUITOARE în Casa Groazei din Caracal. S-au găsit noi pete de sânge care nu sunt nici ale Alexandrei, nici ale Luizei

Anchetatorii au găsit noi probe în Casa Groazei din Caracal. Potrivit unor surse România TV, la locuinţa criminaului au fost găsit peste de sânge care nu aparţin celor două victime. Analizele arată că ar aparține unor persoane de sex feminin.

Anchetatorii au încheiat percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. 88 de zone suspecte au identificat anchetatorii, de la care aşteptăm şi primele anunţuri oficiale despre probele găsite acolo timp de peste o lună. Între timp, se așteapă şi rezultatele probelor ADN după ce INML a anunțat că va relua relua testele.

Potrivit România TV, anchetatorii au găsit zeci de pete de sânge, mormane de oase şi tone de haine. Au fost găsite chiar și pastile de potență.

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE în cazul Caracal: „Alexandra a reuşit să scape”

DIICOT a anunţat joi într-un comunicat că a încheiat cercetările la casa lui Gheorghe Dincă, dar, dacă vor apărea elemente noi, procurorii vor reveni pentru alte verificări.

„Astăzi, 29.08.2019, activitățile desfășurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică.

Până la data expirării autorizației de percheziție emisă de către instanța de judecată, vor fi efectuate și alte activități, în funcție de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei”, se arată în comunicatul DIICOT.