Descoperirea UIMITOARE făcută de un BĂIAT, la zece minute după ce a intrat într-un PARC FOTO

Un copil de 12 ani din America a devenit mai bogat cu mii de dolari, după ce a găsit un diamant natural de mai multe carate, la doar câteva minute după ce a intrat cu familia într-o rezervaţie naturală din Arkansas.

12 aug. 2013, 17:31

Cu toate că este mic cât o boabă de fasole, diamantul găsit de Michael Dettlaff a fost evaluat la suma de 15.000 de dolari, tânărul putând fi considerat un copil foarte norocos, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Cel mai mare diamant pur incolor din lume a fost vândut. Află preţul RECORD obţinut

Mai mult, în timp ce numeroase persoane pierd ani din viaţă pentru a găsi o astfel de bijuterie, băiatul a găsit-o în doar zece minute de la intrarea în parcul „Craterul de Diamante” din Arkansas, un loc special, unde turiştii pot pleca acasă cu pietrele preţioase pe care le găsesc.

Citeşte şi Piatra pe care o folosea drept treaptă i-a adus o sumă COLOSALĂ. Vezi de ce era aşa de specială

Eram acolo de vreo zece minute şi mă uitam pe jos, când l-am văzut. Era foarte sticlos şi foarte fin. Când am ieşit din parc, un angajat care era acolo m-a oprit şi mi-a spus să mă opresc o secundă, apoi mi-a zis că este un diamant foarte mare. Dacă pot să îl tai şi să îl valorific, atunci o să îl vând. Dacă nu, este un suvenir frumos.„, a povestit minorul.