Despăgubiri de 180.000 de euro pentru o familie care a pierdut doi copii într-un accident rutier

Daune morale uriașe, de 180.000 de euro, pentru o familie din Timiş care şi-a pierdut doi copii într-un accident rutier. La mai bine de un de când şi-au înmormântat băieţii, oamenii au primit prima decizie de despăgubiri.

05 aug. 2014, 08:36
Despăgubiri de 180.000 de euro pentru o familie care a pierdut doi copii într-un accident rutier

După mai bine de un an de la tragedie, magistraţii judecătoriei Făget au decis să acorde prima sentinţă în acest dosar, informează România TV. Şoferul TIR-ului care a provocat această dramă a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspedare.

Citeşte şi Verdict în cazul MARIAN COZMA. Vezi ce DESPĂGUBIRE URIAŞĂ va primi familia handbalistului

Daunele morale acordate familiei copiilor morţi în accident constituie un record, fiind vorba de 180.000 de euro. Părinţii vor primi câte 50.000 de euro, sora copiilor, care se afla şi ea în maşină, va primi 20.000 de euro, în timp ce ceilalţi 6 copii ai familiei vor primi câte 10.000 de euro.

Drama familiei este cu atât mai mare, cu cât cei doi fraţi şi verişorul lor se întroceau de la Lugoj, unde fuseseră să îşi cumpere haine pentru nunta fratelui lor. Decizia nu este una definitivă, ea a fost de altfel atacată la Curtea de Apel Timişoara.