DESPĂGUBIRI după miile de plângeri de la concertul lui Robbie Williams

În urma plângerilor depuse la ANPC, firma care a distribuit berea la concertul lui Robbie Williams a anunţat că îi va despăgubi pe nemulţumiţi, informează România TV.

19 iul. 2015, 11:29
DESPĂGUBIRI după miile de plângeri de la concertul lui Robbie Williams

Firma care s-a ocupat cu distribuţia berii la concertul de vineri al lui Robbie Williams din Piaţa Constituţiei a postat un mesaj pe Facebook prin care şi-a cerut scuze pentru toate neplăcerile create şi le-a promis celor nemulţumiţi că vor primi şase cutii de bere, la 500 de ml.

Citeşte şi Simona Gherghe, CRITICI DURE la adresa organizatorilor concertului Robbie Williams: „Un dezastru…”

Fiecare însă trebuie să demonstreze că a fost la concertul lui Robbie Williams. Cel mai probabil li se va cere biletul cu care au intrat la concert, apoi în maximum cinci zile vor fi verificate datele, iar în următoarele 30 de zile, „cadoul” va fi trimis către cei nemulţumiţi.

Citeşte şi Robbie Williams, show INCENDIAR pe scenă cu o româncă. Cine este bruneta care a cântat alături de artist

Mii de spectatori s-au arătat revoltaţi de modul în care a fost organizat evenimentul. Ei s-au plâns că nu au putut să îşi cumpere apă, iar din cauza căldurii multora li s-a făcut rău şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. O femeie a leşinat în mijlocul mulţimii şi a fost dusă de urgenţă la spital, iar o alta a suferit o criză de diabet. Mulţi au povestit că au stat mai mult la cozile cu băuturi, decât la spectacol.

Citeşte şi Concert Robbie Williams: Spectacol de excepţie, organizare proastă: „Să vă fie ruşine!”