Despărţire neaşteptată în showbiz: Actriţa Robin Wright s-a despărţit din nou de logdnicul ei, Ben Foster

Actriţa americană Robin Wright s-a despărţit pentru a doua oară în decurs de câteva luni de logodnicul ei, actorul Ben Foster, informează contactmusic.com.

30 aug. 2015, 16:10
Despărţire neaşteptată în showbiz: Actriţa Robin Wright s-a despărţit din nou de logdnicul ei, Ben Foster

Cei doi actori, care s-au despărţit pentru prima dată în noiembrie 2014, pentru a se împăca însă după câteva săptămâni, au decis în cele din urmă, în secret, în urmă cu câteva luni, să îşi încheie definitiv relaţia, a dezvăluit o sursă citată de revista People.

Robin Wright, în vârstă de 49 de ani, şi Ben Foster, în vârstă de 34 de ani, s-au cunoscut în timpul filmărilor de la lungmetrajul „Rampart” din 2011. Relaţia lor a început în februarie 2012.

Cei doi actori au anunţat în ianuarie 2014 că s-au logodit.

Robin Wright, care în ultimii ani a revenit în actualitate graţie rolului principal feminin din serialul „House of Cards”, produs de platforma online Netflix, are doi copii – Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper Jack, în vârstă de 21 de ani – cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Sean Penn, cu care a fost căsătorită în perioada 1996 – 2010. Actriţa americană a fost căsătorită şi cu actorul Dane Witherspoon din 1986 până în 1988.

Robin Wright s-a născut în 1966, începându-şi cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. A debutat pe marile ecrane în filmul-cult „File de poveste/ The Princess Bride”, de Rob Reiner, şi de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, jucând şi în „Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves” (1991), „Pretendenţii/ The Playboys” (1992), „Forrest Gump” (1994), „Răzbunarea/ The Crossing Guard” (1995) şi „Moll Flanders” (1996).

Wright a mai jucat în „Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee”, alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves şi Blake Lively, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin în 2009.

Actorul Ben Foster, născut în 1980, s-a remarcat în filmul lui Nick Cassavetes „Alpha Dog/ Mascul necruţător”, în „3:10 to Yuma/ Drumul dreptăţii”, de James Mangold. A mai jucat în filmul „X-Men 3” şi în „30 Days Of Night”.