Despărţire ŞOC în showbizul din România. ADIO în loc de NUNTĂ

O noua despartire zguduie showbizul romanesc: Andreea Tonciu si Nicolae Mitea si-au spus "adio" după o relatie de mai multi ani.

17 sept. 2014, 08:43
Despărţire ŞOC în showbizul din România. ADIO în loc de NUNTĂ

Andreea Tonciu a dezvaluit ca ea si Nicolae Mitea nu mai erau compatibili, dersi isi anuntasera nunta pentru anul viitor!

„Nu mai suntem împreună de o lună. Aș prefera să nu vorbesc despre asta. L-am iubit foarte mult. Țineam cont de ce își dorea el”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.

„Am inteles ca, asa cum universul functioneaza doar in deplina armonie, asa functioneaza si o relatie, iar cand energiile yin si yang nu mai sunt in echilibru perfect se instaleaza dezechilibrul, lucrurile se produc haotic, nimic nu mai merge normal, s-a consumat energia ce ne anima, nu mai aveam ce sa ne oferim bun si s-a produs ruptura. Nu avem ce sa ne reprosam reciproc, doar ca nu mai exista echilibru si respectiv compatibilitate! Iar cand se produce dezechilibrul, permiti si altora sa se amestece! Acum suntem liberi sa ne rezonam cu cine simtim, cu cine descoperim ca suntem compatibili, fara remuscari”, a mai spus Andreea Tonciu.