Şocul începutului de an: S-a despărţit de soţie printr-un sms!

Chiar și atunci când ești faimos și bogat, o despărțire este dureroasă. Câteva cupluri celebre au pus punct relațiilor într-un mod ȘOCANT.

RomaniaTV.net
25 ian. 2017, 12:29

Adam Levine & Nina Agdal. Solistul trupei Maroon 5 s-a despărțit de modelul Victoria Secret, Behati Prinsloo și a început o relație cu colega acesteia, îngerul Nina Agdal. Adam A părăsit-o însă pe Nina printr-un sms. Adam și Behati au rămas împreună și au o fetiță, Dusty Rose, născută în septembrie anul trecut.

Surpriză în SHOWBIZ! La nici o lună de la despărţire, are o nouă iubită celebră

Katy Perry & Russell Brand. Solista și comedianul au fost căsătoriți 14 luni, când, din senin, în 2012, și-au declarat separarea. Katy a recunoscut că a fost părăsită. Aceasta a povestit într-un interviu acordat revistei Vogue: „Russell este un tip extrem de inteligent, am fost fascinată de el când ne-am căsătorit. Eram foarte îndrăgostită atunci. Prefer să spun doar că nu am mai auzit de el de când mi-a trimis un sms în noaptea de Revelion, pe 31 decembrie 2011, spunându-mi că vrea să divorțăm”.

Sylvester Stallone & Jennifer Flavin. Starul din „Rocky” a avut o relație de patru ani cu modelul Jennifer Flavin, până când, în 1994, a părăsit-o prin intermediul unei scrisori de șase pagini, scrisă chiar de el și trimisă prin FedEx. După o logodnă foarte scurtă cu modelul Angie Everhart și o relație cu un alt model, Janice Dickinson, Stallone s-a întors, spășit, la fosta lui iubire, Jennifer, cu care s-a căsătorit în 1997 și trăiesc fericiți și în prezent.

TAVI CLONDA a vorbit despre despărţirea de GABRIELA CRISTEA. „Sunt mai…”