Destin tragic pentru şoferul care a provocat accidentul de lângă Craiova. A murit chiar de ziua lui

A murit chiar de ziua lui! Este destinul tragic al bărbatului care a provocat accidentul din Dej. Atât el, cât şu un motociclist şi-au pierdut viaţa.

07 aug. 2018, 06:47
Destin tragic pentru şoferul care a provocat accidentul de lângă Craiova. A murit chiar de ziua lui

Haralambie Ciontu a împlinea luni 49 de ani, iar soarta a făcut ca ziua de naștere să fie aceeași cu ziua în care a murit. Degeaba s-au luptat medicii pentru a-i salva viața, rănile au fost mult prea grave pentru a supraviețui. Familia și apropiații au încercat în zadar să se mobilizeze și să meargă să doneze sânge pentru a-l ajuta. Au primit vestea că acesta s-a stins chiar când se adunaseră la Centrul de Transfuzii Dolj.

„Un om extraordinar de bun și blând, dar și foarte atent atunci când era la volan. Nu știu ce s-a întâmplat de această dată pentru că nu încălca niciodată o regulă de circulație. Era în mașină cu alți doi colegi și mergeau să facă revizia mașinii de serviciu. A încercat să schimbe banda pentru a întoarce și a intra la service-ul unde trebuia să ajungă. Din ce mi-au povestit colegii lui mergea cu viteză foarte mică, sub 40 km pe oră. Nu a văzut motociclistul care a apărut într-o clipită. A suferit traumatisme atât de grave că medicii au fost rezervați în privința șanselor de a supraviețui.”, povestește Gheorghe Epure, un bun prieten al șoferului.

„Noi ne-am adunat să donăm sânge pentru că este criză mare, iar el avea nevoie de cantități foarte mari.. Am fost 50 de oameni la Centrul de Trasnfuzii când am primit vestea că omul a murit. Este o tragedie să mori în urma unui astfel de accident și acum încercăm să fim aproape de familia îndurerată.”, a declarat Gheorghe Popa, primarul comunei Mischii, localitatea natală a bărbatului care a murit astăzi.

Accidentul s-a produs duminică, în Işalniţa. Şoferul autoturismului nu l-a observat pe motociclist în oglinda retrovizoare în momentul în care a vrut să întoarcă printr-un loc nepermis. Impactul a fost atât de violent că și șoferul Daciei Logan a suferit traumatisme severe și a ajuns în stare gravă la spital. Luni a murit și el pe patul de spital de la Terapie Intensivă.