Destinaţii de lux, la preţuri reduse. Iată cât costă o vacanţă în Bangkok sau Dubai

Dacă visaţi cu ochii deschişi la o vacanţă exotică, trebuie să ştiţi că agenţiile de turism au câteva oferte pentru vacanţe de vis al căror preţ este sub 1.000 de euro. New Delhi, Bangkok sau Dubai sunt printre cele mai renunite destinaţii din lume.

30 oct. 2017, 14:55
Destinaţii de lux, la preţuri reduse. Iată cât costă o vacanţă în Bangkok sau Dubai

Bangkok este capitala Thailandei, iar în ultimii ani a devenit un centru economic şi social care rivalizează cu Hong Kong şi Singapore. Oraşul este printre cele mai populare destinaţii de turism din lume: oferă un mix reuşit între tradiţii şi modernitate şi este plin de viaţă. O vacanţă din oferta agenţiei începe de la 875 de euro, cu plecare pe 19 noiembrie. Este inclus transportul cu avionul, nouă nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de patru stele.

New Delhi este un oraş al contrastelor, dar şi un oraş plin de cultură şi spiritualitate. Pentru o vacanţă în capitala Indiei pentru perioada 14 noiembrie – 23 noiembrie 2017, preţul începe de la 799 euro de persoană şi include transport cu avionul Bucureşti-Delhi-Bucureşti, opt nopţi cazare cu demipensiune în hoteluri de patru stele. Sunt incluşi ghizi locali vorbitori de engleză, însoţitor român de grup pe toată durata călătoriei, dar şi plimbare pe elefanţi la Fortul Amber.

Cu soare tot timpul anului, plaje frumoase, hoteluri de lux şi centre comerciale gigant, Dubai primeşte milioane de vizitatori în fiecare an din întreaga lume. Asta şi pentru că este renumit pentru ospitalitate, dar şi pentru patrimoniul cultural bogat. O vacanţă în Dubai costă 890 euro în perioada 1 decembrie – 8 decembrie. Este inclus biletul de avion, şapte nopţi de cazare la hotel de 3 stele, asistenţă turistică în limba română pe toată perioada sejurului şi taxe de aeroport.

Citeşte şi Vacanţe early booking pentru 2018. Reducerile ajung până la 70%