Detalii BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ despre moartea lui Ilie Balaci. Motivul pentru care familia a cerut AUTOPSIA

Ilie Balaci a murit, duminică, la doar 62 de ani, iar familiei, apropiaţilor şi fnailor nu le rămâne decât un mare semn de întrebare privind dispariţia fostului mare fotbalist.

21 oct. 2018, 15:39
Detalii BOMBĂ de ULTIMĂ ORĂ despre moartea lui Ilie Balaci. Motivul pentru care familia a cerut AUTOPSIA

Ilie Balaci a murit în urma unui stiop cardio-respirator, dar noi detalii privind moartea fostului mare fotbalist ies la iveală.

Ce avere lasă în urma sa Ilie Balaci. Sumele COLOSALE care i-au intrat în CONTURI

Potrivit ziaruldecraiova.ro, Ilie Balaci a avut probleme respiratorii cu câteva zile în urmă, a mers la doctor, iar acesta i-a prescris o reţetă contra unei alergii. Duminică dimineaţa, alergia avea să provoace infarctul, dar şi să blocheze procedura de resurscitare a fostului mare fotbalist!

Boala secretă de care suferea Ilie Balaci. Se controla periodic la o clinică din Bucureşti

Conform sursei citate, când şi-a dat seama că nu are echipamentul necesar, echipajul de pe Serviciul de Ambulanţă Dolj a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD dotat cu un medic. Apoi, medicii au încercat să-l intubeze folosindu-se de un tub de dimensiuni mai mici, destinaţ pacienţilor copii, dar, după o oră şi jumătate, Ilie Balaci a fost declarat mort.

Din primele informaţii, intubarea nu reuşit deoarece căile aeriene erau prea inflamate ca urmare a alergiei cu care se confrunta fostul mare sportiv.

Scene tulburătoare la casa lui Ilie Balaci. Declaraţie cutremurătoare a Lorenei Balaci: „Spunea că va muri tânăr!” VIDEO

Motivul morţii lui Ilie Balaci va fi dezvăluit zilele următoare, familia cerând deja autopsia.