Detalii CUTREMURĂTOARE despre copilotul lui Iovan: „Nu-şi mişcă picioarele!”

Răzvan Petrescu, copilotul lui Adrian Iovan, este inca internat, intr-o clinica de recuperare, si face zilnic exercitii, sub atenta supraveghere a specialistilor. Medicii nu ii dau voie sa faca miscari pentru picioare.

17 apr. 2014, 07:33

„E la o clinică de recuperare. Şi-a mai revenit, dar încă nu i-au dat voie să facă mişcări din picioare, ci doar din bazin. Răzvan Petrescu pentru Ring.

Citeşte şi Tatăl copilotului Răzvan Petrescu: „Dacă eram infractor, mă găseau după semnalul telefonului”

„Se fac audieri pentru că s-a transferat dosarul la Parchetul Militar. Acum, să vedem, s-ar putea să îl cheme şi pe Răzvan. El a dat o declaraţie procurorului de la Alba, dar văd că ăştia vor şi ei să ia declaraţii. Acum nu ştiu ce vor să afle. Şcoala Superioară de Aviaţie este proprietarul avionului şi iau declaraţii de la toţi cei care sunt implicaţi… mai mult sau mai puţin. În acest caz se anchetează atât cei care au contribuit la misiunea de salvare, cât şi cei de care ţine misiunea în sine. Răzvan Petrescu  ştie cel mai bine ce se întâmplă în cabină. Răzvan nu are nicio vină. El a făcut ce i-a spus comandantul”, a explicat tatal tanarului.

Veşti EXTRAORDINARE despre copilotul lui Adrian Iovan, la două luni de la tragicul accident