Detalii cutremuratoare despre eleva batjocorită din Vaslui: „A făcut sex cu el la cinci zile după viol”

Apar noi detalii despre tinara de 18 ani din Vaslui, violata de sapte barbati. Cumnata lui Silviu Burada, unul dintre agresori, a declarat ca Raluca a intretinut relatii sexuale, la cinci zile dupa incident, cu un alt barbat.

18 aug. 2015, 21:06
Detalii cutremuratoare despre eleva batjocorită din Vaslui: „A făcut sex cu el la cinci zile după viol”

Declarantii socante spuse de Gina Burada, cu privire la viata intima a fetei din comuna Valeni. Apropiata lui Silviu Burada, unul dintre cei condamnati, luni, aduce acuzatii grave la adresa victimei. „Dupa cinci zile, fata a intretinut relatii sexuale cu un alt baiat. Ea si-a inceput viata sexuala de la 13-14 ani si a avut contact sexual, pana sa se intample presupusul viol, in grup, si cu alti barbati, a declarat Gina Burada.

Locuitorii din Văleni, satul celor şapte violatori, au o cerere incredibilă: Să fie condamnată şi fata! VIDEO

 

In ciuda celor vehiculate, actul sexual nu ar fi avut loc doar pe camp, acolo unde s-a spus ca s-a desfasurat violul. „Primul raport sexual a fost in masina, iar ea nu s-a opus, apoi, baietii au dus-o pe camp, unde Raluca nu a mai vrut. Din cate stiu, Paul Burlacu a fost primul care s-a culcat cu ea. Dupa ce si-a facut treaba, el a plecat acasa si, la scurt  timp, a fost luat de politisti, din pat, si dus la sectie. Despre Ionut Turleac stiu ca este stalpul familiei lui de sapte-opt ani. Tatal lui a venit in patru scanduri din strainatate, iar de atunci, mama a intrat in depresie, a declarat Gina Burada.

Citeşte şi Unul dintre violatorii din Vaslui a vrut SĂ SE SINUCIDĂ

Citeşte şi Cazul violatorilor a împărţit familiile: „Sunt şocată, refuz să mai fiu soră cu un aşa animal înapoiat”