Detalii cutremurătoare despre Michael Schumacher: a ajuns să cântărească 45 kg

Michael Schumacher trece prin momente grele, iar medicii nu ştiu câns şi dacă se va recupera. 

01 feb. 2015, 20:09
Detalii cutremurătoare despre Michael Schumacher: a ajuns să cântărească 45 kg

Michael Schumacher îşi petrece ziua între şedinţe de fizioterapie şi privit pe fereastră în scaunul cu rotile.

Chiar dacă dădea semne că îi recunoaşte pe cei din jur, plângând la vederea soţiei şi a celor doi copii pe care îi are cu aceasta, se pare că Schumacher a slăbit extrem de mult în ultimul an:

„După o perioadă de 13 luni în care nu a putut face nicio mişcare, după o operaţie pe creier serioasă şi o comă de şase luni, Michael Schumacher a slăbit crunt. A ajuns să cântărească doar 45 de kilograme, iar exerciţiile pe care le face zilnic cu ajutorul unor fizioterapeuţi nu par a fi de ajuns. Riscul ca muşchii să se atrofieze este ridicat”, se menţionează pe site-ul italian Tio.

Veste ŞOCANTĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER. Ce spun MEDICII

„Poate răspunde la vocile cunoscute doar prin mişcarea ochilor”

Septuplul campion mondial de Formula 1 a împlinit la începutul acestui an 46 de ani şi face recuperarea la casa din Gland, de pe malul lacului Geneva, la 40 de kilometri distanţă de Lausanne:

„Reacţionează la stimuli externi, dar poate răspunde la vocile cunoscute doar prin mişcarea ochilor. Plânge când aude vocile copiilor sau pe cea a soţiei sale. Acest lucru arată că simte emoţiile şi creierul său funcţionează. Este un semn că este viu şi înţelege, chiar dacă nu se poate mişca”, a scris şi redactorul-şef al publicaţiei Autosprint, Alberto Sabbatini, în urmă cu doar câteva săptămâni.