Detalii cutremurătoare ies la iveală despre starea de sănătate a Denisei. Coşmarul a început înainte de Paşte

Denisa Manelista trece prin momente extrem de dificile. Blondina ar suferi de o boala incurabila si chiar inainte de Paste, la externarea din spital, ea ar fi leşinat înainte de a urca în maşină.

27 apr. 2017, 12:55
Detalii cutremurătoare ies la iveală despre starea de sănătate a Denisei. Coşmarul a început înainte de Paşte

Denisa Manelista este grav bolnavă şi medicii se pare că nu-i mai dau nicio şansă de supravieţuire. Conform lui Dan Capatos, Denisa ar suferi de cancer la plămâni. Ultimele zvonuri spun că artista este internată la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală.

Surse din preajma manelistei sustin ca ea ar fi fost in Austria la investigatii serioase si chiar s-ar fi internat si intr-un spital din Capitala, pentru a afla un diagnostic clar si pentru a urma un tratament care sa o vindece.

„Noi, cei care am cantat cu ea, am fost socati cand am aflat ce se intampla cu Denisa. Doamne, o fata atat de tanara si de frumoasa sa treaca prin asemenea situatii dificile… este ingrozitor. S-a internat si prin spital, in Bucuresti, dar inainte de Paste, medicii au lasat-o sa plece acasa. A fost familia la ea si a luat-o, dar desi a iesit din clinica pe picioare, si, initial, chiar se simtea mai bine, inainte de a urca in masina, i s-au inmuiat picioarele si a cazut!!!”, au dezvaluit apropiati de-ai blondinei, potrivit wowbiz.ro.

Aceleasi surse spun ca in ciuda cazaturii din fata spitalui, Denisa a fost de Sarbatorile Pascale acasa.

„Analizele i-au iesit binisor, chiar si cu markerii era in parametrii normali, si, de aceea, s-a si externat. Din pacate, in perioada Pastelui, ea a mancat preparate mai grele, aduse de mama sa de la Dragasani, si situatia ei s-ar fi agravat iarasi. Sa speram insa ca va depasi momentele grele”, au conchis oamenii din apropierea indragitei maneliste.

Vezi si: Denisa Manelista, anunţ important după ce a apărut informaţia că suferă de cancer şi este în stare gravă

Cu puţin timp în urmă, cântăreaţa şi-a lansat pe pagina de Facebook ultimul videoclip.

Fanii manelistei îi transmit gândurile lor bune şi speră ca totul să fie doar un zvon.

„Fata frumoasa, ai sa te faci bine. Dumnezeu si noi suntem alaturi de tine, ai o viata intrega inainte, si totusi sper sa fie doar niste zvonuri. Nu adevarat, oricum cu totii suntem alaturi cu sufletul si inima de tine, copil frumos si talentat”, „Denisa, sunt sigura ca o sa fie bine. Esti o luptatoare si trebuie sa fie bine! Îti doresc multa sanatate si sa treci cu bine peste acest hop sa spun asa”, i-au scris fanii pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: Denisa Manelista, cancer la plămâni. Dan Capatos: Medicii din Viena au trimis-o în ţară, nu mai are nicio şansă