DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul avocatului beat care a ucis doi oameni: Era atât de beat că nu ştia că a condus

Avocatul din Iaşi, care a ucis doi tineri, rula cu 155 de kilometri la oră. El a fost atât de beat, încât nu îşi mai aminteşte că a condus. Nota de plată de la restaurantul unde a petrecut bărbatul i-a uimit pe procurori, informează România TV.

13 apr. 2017, 06:15
DETALII CUTREMURĂTOARE în cazul avocatului beat care a ucis doi oameni: Era atât de beat că nu ştia că a condus

Avocatul care a provocat accidentul mortal le-a declarat iniţial anchetatorilor că a băut doar 5 pahare de vin cu apă. Alcoolemia finală, dar şi nota de plată îl contrazic. Acesta a mers împreună cu iubita sa şi un alt cuplu la restaurant pentru a sărbători ziua prietenului său. Cu toţii au consumat aproape 8 litri de vin de mai multe soiuri, vodkă, dar şi whiskey.

Citeşte şi Tânăra rănită grav în accidentul produs de avocatul beat a murit la spital

Într-un final, alcoolemia avocatului a fost stabilită la 2.05 la mie alcool în sânge.

Acesta le-a declarat anchetatorilor că nu îşi aminteşte nimic, nici cum s-a urcat în maşină şi nici cum a provocat accidentul. S-a trezit abia în zorii zilei la spital când pretena sa i-a spus că a omorât un om.

În momentul impactului, anchetatorii au stabilit că avocatul avea o viteză de 155 de kilometri la oră. Acesta a izbit o maşină la semafor, iar în urma impactului devastator şoferul şi prietena acestuia au murit.

Citeşte şi Avocatul băut care a făcut prăpăd pe şosea, reţinut. Ce apare pe camere