Detalii de ultimă oră despre tragedia din Jibou. Ce s-a întâmplat cu şoferiţa care şi-a condus la moarte cele patru prietene

Sanda Ungur, singura tânără care a supraviețuit în urma accidentului de la Jibou, este în continuare la spital. Tânăra a aflat astăzi că toate cele patru colege ale sale și-au pierdut viața în urma impactului.

RomaniaTV.net
20 mai 2018, 08:20
Detalii de ultimă oră despre tragedia din Jibou. Ce s-a întâmplat cu şoferiţa care şi-a condus la moarte cele patru prietene

Sanda Ungur nu își amintește nimic din momentul impactului. Tânăra mai știe doar că a plecat de la festivitatea de absolvire, apoi a mers la un suc cu colegele sale.

Sanda Ungur, una dintre tinerele implicate în accidentul de la Jibou, a început să mănânce începând de vineri și se simte mai bine. Aceasta a aflat însă și faptul că toate colegele ei din mașină au murit, iar acum se află în stare de șoc.

Un tragic accident s-a petrecut la Jibou, acolo unde patru tinere și-au găsit sfârșitul, iar șoferița a ajuns în stare gravă, la spital. La trecerea pe calea ferată, autoturismul în care se aflau a fost izbit violent de tren. În urma impactului, trei dintre fete au fost aruncate din mașină, iar șoferița, împreună cu cea de-a cincea fată, au rămas prinse între fiarele contorsionate. Singura supraviețuitoare a fost Sanda Ungur.

Sursa: spynews.ro