Detalii despre românca ucisă de iubitul neamţ în Italia. Mărturiile familiei VIDEO

Părinţii rămâncei de 24 de ani, ucisă de fostul iubit, un cetăţean german, în Italia, au povestit că aceasta a vrut să pună capăt relaţiei, fapt care l-a înfuriat pe neamţ. Respins de frumoasa româncă, germanul de 33 de ani a împuşcat-o, iar apoi s-a sinucis.

07 mart. 2016, 10:45
Detalii despre românca ucisă de iubitul neamţ în Italia. Mărturiile familiei VIDEO

Părinţii Marianei, tânăra de 25 de ani împuşcată mortal lângă Padova, de iubitul ei german, sunt distruşi de suferinţă, şi-au pierdut singurul lor copil. În seara tragediei, Mariana le-a spus că lipseşte o jumătate de oră, cât să stea de vorbă cu fostul iubit, Karl, un german de 33 de ani, şi să pună capăt relaţiei. Părinţii fetei spun că cei doi erau împreună, dar o prietenă aproapiată a victimei susţine că erau doar amici, iar ea iubea pe altcineva, tot un român.

Citeşte şi O româncă din Italia, UCISĂ de iubit. Bărbatul s-a sinucis

Nu este clar ce s-a petrecut între cei doi în seara crimei, urmată de sinucidere. Cert este că trupurile tinerilor au fost găsite fără suflare în maşina bărbatului, venit din Germania. Mariana a fost împuşcată de trei ori, iar el s-a sinucis, cu aceeaşi armă.

Presa din peninsulă scrie că neamţul voia să o convingă pe româncă să se plece cu el în Germania, fapt dovedit şi de o valiză aflată în maşină. Românca l-ar fi refuzat, iar bărbatul a preferat să o ucidă şi să îşi pună şi el capăt zilelor.