Detalii halucinante în cazul tinerei omorâte şi îngropate de iubit. Ce a făcut fata în ziua în care a fost ucisă

Detalii incredibile ies la iveală în cazul fetei care a fost omorâtă de iubit, iar apoi îngropată într-o pădure din Vâlcea.

18 apr. 2018, 14:18
Detalii halucinante în cazul tinerei omorâte şi îngropate de iubit. Ce a făcut fata în ziua în care a fost ucisă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, fata de 19 ani al cărei trup a fost găsit înhumat in pădurea Goranu, miercuri dimineaţă, a depus plângere la poliţie în ziua de 21 martie, când se presupune că a şi murit, potrivit news.ro.

Plângerea a fost depusă la sediul Poliţiei, nu telefonic, iar a doua zi poliţiştii au mers acasă, atât la domiciliul ei, cât şi la cel al tânărului reclamat, dar niciunul nu a fost găsit pentru a fi invitat la audieri.

De asemenea, s-au făcut cercetări în rândul cunoscuţilor.

Procurori Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au stabilit până acum că tânărul şi-a ucis iubita pentru că aceasta îl anunţase să îl părăseşte şi că, în seara dinaintea crimei, el o agresase pe femeie, lovind-o de mai multe ori cu lama unui briceag.

De asemenea, primele probe arată că el şi-a premeditate fapta, cumpărând un cuţit cu care să o omoare.

Anchetatorii au stabilit, de asemenea, că în noaptea de 21 martie, în jurul orei 22.00, tânărul, care avea cutiţul la el, a văzut-o pe terasa unui fast-food din Râmnicu Vâlcea pe femeia cu care avusese o relaţie şi a discutat cu el, propunându-i să meargă împreună până pe platoul de la periferia oraşului, în zona Goranu.

„Cei doi s-au deplasat până în punctul respectiv, de unde inculpatul a condus-o pe victimă până la liziera pădurii din apropiere şi în continuare, prin pădure, pe o distanţă de aproximativ 100 m, până în apropierea unui pârâu, unde a agresat-o pe victimă, lovind-o iniţial cu pumnii, după care a lovit-o pe aceasta cu cuţitul pe care-l purta asupra sa, provocându-i decesul. După uciderea victimei, inculpatul a îngropat cadavrul în imediata apropiere a locului exercitării actelor de agresiune, iar pentru ca locul respectiv să nu devină vizibil datorită lipsei vegetaţiei, a acoperit locul cu lemne uscate” precizează procurorii.

Bărbatul, care a fost reţinut, va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cadavrul unei fete de 19 ani a fost găsit într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea, iar poliţiştii şi procurorii au demarat cercetările. Autorul, un tânăr de 18 ani, a fost prins şi reţinut.